Bilder fra bryllupet vårt 25.06.11

Vi giftet oss i Årstad kirke i Bergen 25.06.11. Vi hadde en veldig fin dag og det meste gikk som planlagt.

Her pappa og jeg klar utenfor kirken. Jeg kom dit akkurat klokken 3 for sjåføren og BMWèn var ganske forsinket så jeg var litt småstresset der jeg satt å ventet. Men vi rakk det, og vi var det siste brudeparet ut denne lørdagen så det spillte egentlig ingen rolle. 

Så går vi oppover da og jeg hadde informert pappa om å ikke gå for fort, så gjett hvem som nesten løp oppver der.Tråkket på kjolen gjorde jeg også et par ganger,

 

Så går vi innover da


Endelig var det over og vi kom helskinnet ut av kirken. 
Bildene kom visst litt hulter til bulter. Men her er vi å fikser håret mitt hos en venninne. Vi troppet opp klokken 9 på morgenen. Hun hadde litt av en jobb med å krølle 4 hoder, i tillegg fikk vi frokost og lunsj =) Er veldig fornøyd med hvordan frisyren ble!

 

Da var jeg endelig klar, mangler bare sminken nå. 


Min lillesøster og Ida Malene var brudepiker. Tror de synes det var koselig =)Kaketid! Var veldig fornøyd med den 3 etasjes kaken vår =) 
Vi hadde også barnedåp for minstemann Emma Natalie i bryllupet. Det funket veldig bra.

Brudebuketten ble laget av kjæresten til min bror som er blomsterdekoratør. Den var skikkelig fin og har fått plass her hjemme i stuen, noe vissen og innskrumpet, men uansett =)

Brudeparet med de snille forloverne =)


 Vi hadde en fantastisk flink toastmaster, mamma laget hovedretten, min bror og damen laget forretten og jeg og min forlover Tonje laget desserten. Menyen besto av:

Forrett: Spekeskinke og melom

Hovedrett: Svinestek med poteter og grønnsaker

Dessert: Sjokolademousse

VAr ikke veldig avansert, men godt ble det hvertfall. Vi var 64 gjester. Kirken vi valgte, eller rettere sagt jeg, er den kirken hvor jeg er konfirmert og Ida Malene døpt. Jeg kunne ikke ha valgt noen annen kirke en den, da den betyr mye for meg. På natten ordnet vi buss som gikk fra lokalet til byn siden vi holdt bryllupet et stykke utenfor sentrum. Fotografbildene tok vi utenfor hytten vår, og de ble tatt av en ung fotograf "student" men hun var veldig flink!

Bryllupet ble enkelt og greit, med ting som betyr noe for OSS. Vi ville ikke ha noe sånt "masseprodusert" bryllup, så det ble veldig personlig og veldig oss.  Bordkort og lysdekorasjoner laget vi selv, med hjelp fra mamma, Julia og min lillebror Marius. Blomsterdekorasjonene ble også laget av min bror sin kjæreste, som forresten også kalles Anne Marie. Vi hadde fri bar, med diverse drinker, øl og vin. Min bror hadde ordnet to kamerater som gjorde en formidabel jobb i baren, og det var mye alkohol igjen! LItt elendig beregning, men men. Vet ikke helt hva bryllupet kom på alt i alt, men et sted mellom 25-30.000. Kunne vært verre, men synes det var en grei pris siden vi betalte det meste sjøl =)

Kunne sikkert skrevet mye mere, men Emma sover så jeg må benytte sjansen til å gjøre nokke fornuftig. 

7 kommentarer

JennySkeibrok

22.09.2011 kl.10:15

Kjempe fine bilder av bryllupet ditt:)

bontheys

22.09.2011 kl.10:20

Så fine bilder og kjempe herlig kjole :)

Randomjenta

22.09.2011 kl.10:38

Nydelig bryllup!

Ann Kristin

22.09.2011 kl.11:14

Så utrolig nyedelig brudekjole!

Silje

22.09.2011 kl.11:27

Nydelig brud og et nydelig brudepar, det strålte av dere begge ! :)

naturperlen

22.09.2011 kl.11:36

Svart-hvitt bildene var nydelige:)

senoritaen

22.09.2011 kl.11:57

Hvilken vakker dag :-) Nydelig var du :-)

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleier fra Bergen som er bosatt på osterøy med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits