Da kommer før og etter bildene fra oppussingen min!

Bildene ble tatt før jeg fikk ryddet helt ferdig, så dere får se bort ifra alt rotet. Emma og jeg er syk i dag så vi hadde en 3-timers powernap fra kl.17.00-20.00 i dag. Så det blir en laaangt natt!

Var deilig når alt ble hvitt og fint. Mangler ennå et strøk på alle veggene i stuen siden jeg gikk tom for maling. Men er er førveggen i stuen. Gammalt panel med et par strøk panellakk, liker ikke!

Og etter at jeg var på raid ble den hvit og fin! Ble mye bedre helhet i stuen nå.

I gangen var det samme farge på veggene som i resten av leiligheten før jeg begynte. Dette var Mona Lisa tror jeg, og den fargen skal aldri på våre vegger igjen!

Etterpå var gangen lys og fin, nå mangler jeg bare nye lamper i taket i gangen så er den perfekt. HAter flisene på gulvet der ute, de er umulig å holde rene også er de lys turkis.. Men det gidder vi ikke gjøre nokke med, skal snart flytte.

Stuen før et malingsstrøk

Stuen etter er malingsstrøk med fargen Matrix. Var bare denne veggen jeg skull ha grå, men endte opp med å male den veggen med vindu og altandør i samme fargen. Det ble jo altfor lyst og hvitt her inne :P I stuen mangler jeg nå siste malingsstrøket og lysekronen min, er litt lite lys her inne.


Tv-veggen før malingsstrøket

Tv-veggen etter. Er litt dårlige bilder siden de er tatt med mobilen 

 

 

Soverommet førSoverommet etter maling, dårlige bilder men men =( man ser jo endringen! Vi har ikke mye plass på soverommet nå som Emma sover der inne. Har jo bare en liten leilighet med to soverom, så skal bli godt å flytte!

Malte sengen og nattbordet og hele pakken jeg =) Ser bedre ut i virkeligheten! 

 Soverommene er vel det eneste rommet som er helt ferdig, her mangler verken lamper eller nokke annet. Deilig. Håper det blir lettere å få solgt leiligheten når den tid kommer! Ble mye koseligere i stuen også nå, deilig!

9 kommentarer

lenamon

26.09.2011 kl.21:11

Så fint det ble, dere har det kjempekoselig. Skulle ønske jeg var litt flinkere med interiør og oppusning - er helt håpløs der jeg.

Fru Tangen-Sleipnes

26.09.2011 kl.21:15

lenamon: Tusen takk, er først nå i det siste jeg har blirr veldig interessert, sikkert fordi jeg ikke har noe å gjøre på om dagene. Har jo permisjon og kjenner nesten ingen her, skulle ønske jeg kunne gått på skolen og blitt fedig med site året på spl ja.. hehe =)
Oj, det ble faktsk stor forandring. Ikke mye som skal til for et luftigere, koseligere rom. Kjempeknall!

emax

26.09.2011 kl.21:50

Fint :)

besøke bloggen mi, og legge igjen en komentar? :)

lenamon

26.09.2011 kl.21:51

Ja, da er det greit å ha noe å fylle dagene med :) Kan forstå at det er litt vanskelig å trives i Horten egentlig. Sikkert ikke lett å bli kjent med noen der. Var akkurat som da jeg flyttet til Sande og de første årene bodde vi øde og jeg var i permisjon og hadde ikke bil. Var en kjedelig tid i grunnen, særlig for meg som kommer fra Oslo og er vant med liv og røre.

astopinthestart

26.09.2011 kl.21:53

Så fint det ble :) Holder på med litt oppussing selv, så er kjekt med inspirasjon!

Celina Camilla

26.09.2011 kl.21:55

det ble bra :D

FJERNSKRiVER

26.09.2011 kl.22:28

Fin farge på stua - så hyggelig ut!

Lenamon: Når du først blir vant med Horten - blir du svært glad den tror jeg... det er som regel slik med mindre steder! Jo mindre stedet er - jo særere virker de - jo gladere blir du i stedet?!?!

Fru Tangen-Sleipnes

26.09.2011 kl.22:36

FJERNSKRiVER: Takk for det, det ble veldig koselig! Har bodd i Horten 2,5 år så da tror jeg at jeg bruker veeeldig lang tid på å bli glad i steder. hehe =)

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits