Flere baller i luften på en gang!

I dag har jeg vært på IKEA med Tonje og Emma og det var jo koselig som alltid! Jeg fikk lov av mannen å kjøpe den lysekronen jeg har snakket om i evigheter, også fikk jeg kjøpt lamper til gangen, håndtak til soveromsskapene og et par håndklær. Ikke så mye som det pleier å være med andre ord.

Når jeg kom hjem hadde Marius laget middag til oss, det var en altmuligpastagrytesak som inneholdt det han fant i skapene i dag. Ikke det verste jeg har smakt. Så etter middag skulle han henge opp lysekronen i stuen, men manglet en ledning så jeg drar med meg Ida på Sjøsiden for å få tak i den ledningen (som Marius for så vidt mente var for tykk, det driter vel jeg i, bruk det du har fått!). 

Så prøvde jeg å få skrevet ferdig det 4-siders klagebrevet mitt tal NAV.. Måtte de brenne. Samtidig som jeg prøvde på dette lurte Marius på om ledningen var bein, jada, den henger fint der den. Ida trengte hjelp til å pusse tennene og Emma skreik. Hva skal vi prioritere? Jeg løp ut på badet slengte litt tannkrem på tannkosten, løp inn igjen, dullet med Emma, det ble stille, satte meg i sofaen for å skrive videre. Faen, hvor er kulepennen? Ehh, jeg slengte den fra meg her et sted sa Marius... Dust! Fant en ny kulepenn, Ida kom inn med fluortabletten i munnen og lilla penkjole. "Denne vil jeg sove i mamma!" Jada jada, gå inn i sengen så kommer jeg. Da var Ida lagt, i pen kjolen, så måtte jeg hente en hylende baby som plutselig var havnet inne i sengen sin. Jada, dette resulterte i et stk våken baby som ligger stille på gulvet å leker, tannkrem i håret og forhåpentligvis snart Marius sine ostesmørbrød på bordet.

Det var denne dagen! 

4 kommentarer

lenamon

27.09.2011 kl.21:29

He he, det er godt du er kvinne da. Vi KAN jo gjøre mange ting på en gang :)

Fru Tangen-Sleipnes

27.09.2011 kl.21:35

lenamon: Ja, hehe. Alt gikk jo fint te slutt :P

Signe

27.09.2011 kl.22:06

Høres ut som en stressende dag! Og det å ha et brev som skal skrives til NAV over skuldrene hjelper nok neppe på!

Kos deg med tanken på en ny lysekrone, og måtte resten av kvelden bli best mulig for deg:)

Natalieej

27.09.2011 kl.22:12

artig :)

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits