Jeg har lenge lurt på å fortelle dere om innholdet i klesskapet mitt!

Som den motefriken jeg IKKE er så eier jeg 3 kjoler! Den ene kjolen brukes i bryllup, den andre kjolen brukes til jul og diverse sånne anledninger og den tredje er reserve i tilfelle jeg ikke skulle få på meg en av de to andre. Også har jeg Bergensbunaden som redder livet mitt hver eneste 17. mai, barnedåp og konfirmasjon! Hva skal man da med flere kjoler! Synes jeg har to for mange allerede jo!

Jeg har ett par høyhælte sko, svarte, som jeg da har sørget for at passer til alle kjolene jeg har, inkludert brudekjolen min! SÅ null stress før en anledning, har både sko og kjolen klart! 

I klesskapet mitt så er nok 50% av klærne joggebukser, treningsgensere og t-skjorter, sports BHer  og diverse fotballtøy. 10% er topper, 10% er gensere, 20% hverdagsbukser, 5% tskjorter og singletter og 5% undertøy. Jeg elsker joggebuksene mine, men ser jo at jeg burde gjemt dem langt innerst inne i skapet mitt, men de hadde bare krøpet sakte men sikkert fram igjen =) 

Nå høres jeg ut som en skikkelig slask, og det er jeg jo =) Hehe. Skal sies at jeg ser stortsett grei ut når jeg skal ut, tror jeg. Sminke her jeg i massevis, men bruke det gjør jeg innimellom, helst i sammenheng med kjolen og skoene. Har blitt litt flinkere etter at jeg vant de her MaxFactor produktene. Og den trofaste hestehalen er alltid meg meg, jeg får fnatt av å ha håret løst, spesielt siden Emma elsker å putte kleptofingrene sine i det ved enhver anledning. 

Sånn det var meg i grove trekk =) hehe, håper ikke jeg skremte noen :o)  

6 kommentarer

FJERNSKRiVER

28.09.2011 kl.13:47

Et fint og ærlig innlegg, du har en MORSOM blogg!

Men som den tall fanatiker jeg er ønsker jeg en liten oppklaring...

Når du skriver du har 5% undertøy - blir jeg litt bekymret for din hygene. Snakker du 5% i volum eller kilo, i såfall er det vel greit... men snakker vi i antall må du løpe til butikken! Da er forholdet som følger: 50 treningsbukser, 50 treningsgensere, 20 gensere, 10 t-sjorter, 4 par SOKKER, 4 TRUSER, 2 BH'er...

Fru Tangen-Sleipnes

28.09.2011 kl.14:11

Hehe, det var et sånn ca. volumtall. Eller mer for å understreke at garderoben min inneholder mer fritidstøy enn kjoler og sånne ting ;) Håper dette ble litt klarere ;) Har maaange truser, og meget god hygiene by the way ;)

FJERNSKRiVER

28.09.2011 kl.22:46

Godt - hadde det vært et hygenespørsmål, må man jo si i fra! Men er det kun et spørsmål om stil - er det bare å kjøre på.

Bra at ikke alle oppfører seg som dokker! Det er deilig å kle seg mykt og ledig! :-)

Fru Tangen-Sleipnes

28.09.2011 kl.23:01

FJERNSKRiVER: Det er godt du passer på! :)

lenamon

28.09.2011 kl.23:10

He he, du høres ut som meg omtrent. Jeg har forøvrig 2 kjoler og en bunad som jeg er for tykk til :P

29.09.2011 kl.00:55

Haha, hørtes ut som meg!:-D Hestehalen alltid på plass her også, men det er fordi jenta mi blir ganske så forundret om jeg har håret løst. Da blir det brukt som håndkle for klissete små fingre.. Blæh..

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits