Fy! Jo Nesbø!

Jeg bestillte en haug med bøker fra Bokkilden her om dagen, 3 av disse var Jo Nesbø sine verker. Jo Nesbø er han jeg sover med når den egentlige mannen min sitter i stuen og ser tv eller spiller noe, etter at jeg har lagt meg.

Jeg elsker krimbøker fordi de skremmer vettet av meg. Men føler at Panserhjerte har ødelagt treningen min. Når jeg ligger om kvelden å leser om en dame som blir forfulgt på joggetur i parken, som selv tror hun bare er paranoid og ender opp med ett hode mindre kvelden etter, så frister ikke den joggeturen min i skogen veldig! Nå kan jeg heldigvis unnskylde meg med en halsbetennelse, men når den er borte igjen har jeg et problem. Ikke kan jeg jogge på asfalt heller, for knærne mine er ganske falleferdige etter en årelang keeper karriere i Borre IF. 

Har et lite håp om at han som drepte ovenfornevnte kvinne, er en sjalu eks eller noe sånt, og ikke en som liker å plage søte snille joggende jenter, for da kan jeg føle meg trygg.. Tror eg! 

Jaja, for å lette treningssamvittigheten min så tar jeg meg en tur på fotballtrening i kveld.

 

 

4 kommentarer

Christne ;)

28.09.2011 kl.18:32

Hahahahaha snille søte JOKKENDE jenter;) hihi det ble vel litt feil renathe:) hahahahaha må le litt til;);););)

Fru Tangen-Sleipnes

28.09.2011 kl.18:36

Christne: Jaddaa, passet rimelig bra.. Går han etter jokkende jenter er jeg hvertfall trygg.. Er ikke mye fristende inne bushen akkurat =) Godt jeg gav lille gravide deg en skikkelig latter :D

Christne ;)

28.09.2011 kl.18:38

Ja jwg ler enda.. Haha

Levepositivt

29.09.2011 kl.15:26

Heisann Renate.. svar på din kommentar hos meg: familiensleipnes:Det er aldri sunt å være misunnelig slik jeg bekskriver den, at det er sunt å være god misunelig er noe annet.. :) Det er positivt det..Jeg kaller det bare for et annet navn.. Jeg kaller det for å unne andre suksess, og ønske det selv.. å se at det er mulig fordi andre klarer det.. Det er noe annet i andre ord.. ser du den?

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits