Usj, dagen i går..

Kan ikke påstå at jeg var i særlig god form da jeg våknet potte tett i nesen og hes som bare det. Emma bare så rart på meg når jeg snakket til henne. Blir rimelig rastløs av å ikke komme meg ut så når Emma sovnet begynte jeg å male ferdig ene stueveggen. Kaldsvett og svimmel, men veggen skulle gjøres ferdig! Klarer ikke sitte på rævva å glo selv om jeg er syk. Dårlig vane! Kunne lagt ut om det å ikke kunne gjøre noe når man er "syk", men regner med flere ville føle seg truffet av det, så den dropper jeg i dag, humøret er for godt. Når Marius kom fra jobb var middagen på bordet; panert kylling med ris og salat. Emma hjalp så klart til, må begynne tidlig om hun skal bli en like god kokk som mammaen. 

Klokken 7 dro Tonje og jeg for å se om Borre klarte å dra i havn bronseplassen. Noe overraskende så vi treneren spille spiss, ingen bytter ble gjort før de siste 15 min og flere av innbytterne kom ikke utpå banen. Det endte med et 1-1 resultat og vi er nå avhengig av hvordan det går med Stokke og flint. Å spille i Borre er ikke som det engang var nei, så spørs om jeg ikke legger opp snart :) godt gamletreneren var der å underholdt oss tilskuere, ellers hadde det vært rimelig kjedelig.
Da jeg kom hjem hadde gubben hengt opp lampene i gangen, jippi. Og gårsdagens irritasjonsmoment var å lese sånne dype, fantastiske blogger som kommer til å redde verden.. Usj, gidd ikke lese mer av det! Dere får redde noen andre sin verden istedet. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits