Denne uken har vært lang!

Denne uken har vært en smule slitsom. I dag hadde jeg eksamen, som jeg da har lest på hvert ledige minutt! Med en liten jente som sover maks 30 min sammenhengende to ganger på formiddagen, en mann som måtte jobbe overtid og en litt større jente med munndiare og et energinivå høyere enn noe annet, selv etter en hel dag i barnehaget, var ikke dette et enkelt prosjekt å få til. Likevel tror jeg at jeg var den eneste i det klasserommet i dag som gliste fra øre til øre da jeg leste eksamensoppgavene. Jeg skulle jo bare forbedre karakteren min og jeg håper virkelig at jeg klarte det! Blir skikkelig skuffet om den ikke blir noe bedre. Fikk ikke noen av medikamentene jeg hadde pugget selvfølgelig, det hadde jo vært for enkelt! Men men, jeg svarte på alt, og fant ut når jeg kom hjem at det meste var rett! Jippiii! Har passe vondt i armen nå etter å ha levert min 16 siders eksamen! 

I helgen skal Marius jobbe og jobbe, noe som blir veldig kjedelig. Jeg er ikke noe flink til å underholde unger, spesielt ikke kl. 6-7 om morgenen så får se hva vi finner på. På søndag skal vi en tur til Sarpsborg å hente en etasjeseng, som Ida skal få på rommet sitt. Veldig greit med en ekstra liggeplass siden vi relativt ofte har overnattingsbesøk. Også greit for Ida å ha et sted å sitte når hun skal se på tv. 

Ida og jeg har pakket inn maange julegaver og oppdaget at vi bare har 7 stk igjen å kjøpe! Deilig, da kan vi bare nyte desember og bake pepperkaker, andre kaker, høre på julemusikk og se film! Julen skal feires i Bergen i år, det samme med nyttår. Skal bli fint å være med ordentig familie i år. I fjor var vi i Horten og det var ikke sånn som jeg er vant til hvertfall.   

Jeg har ikke ro i rævva så har funnet meg et nytt strikkeprosjekt, og har planer om å kjøpe en haug plastbokser med lokk så jeg kan få sortert alt av klær som ligger her og der og alle veier rundtom. Vi sliter veldig med plass her i leiligheten. En to-roms leilighet egner seg ikke for en familie på 4 altså. Ikke det, da jeg vokste opp bodde vi 6 stk på 65 kvadrat.. så alt er visst mulig =) Må bare organisere litt, så får bruke resten av permisjonen min på det! Nå skal jeg gå å lete etter humoren min så vi kan få noen gøye innlegg på denne her bloggen! =) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits