Stjernetegn

Her er familiens stjernetegn, tenkte jeg skulle se om vi er sånn som tegnene sier at vi skal være.

Vekten: meg

Er du født i Vekten: 23. september - 22. oktober
Da er du vennlig, høflig, kompromiss-skapende, har sjarme, eleganse, liker diplomati, likevekt og fredlighet. Men du har også en tendens til handlingssvakhet, uærlighet, smiger og koketteri.
Du passer best sammen med Vannmannen, Tvillingen, Skytten og Løven
Element; Luft

 Jeg er vennlig, høflig og kompromisskapende. Liker diplomati og likevekt og slår hardt ned om noe er eller føles urettferdig! Det er det verste jeg vet. uærlig tror jeg ikke jeg er. Har en dum? tendens til å si ting akkurat som de er uten alltid å tenke over konsekvensene. Blir noen sure på meg får de bare være det. Blir jeg sur på noen kan det gå fort over, men det kan også vedvare i årevis! Ikke bøll med meg, det vil du ikke. JEG tar igjen! =) hehe 

Skytten: Ida Malene

Er du født i Skytten: 22. november - 21. desember 
Da har du stor innsikt, er livlig og lærelysten har humor, entusiasme, optimisme, toleranse og organiseringsevne. Men du har også en tendens til mental arroganse, utålmodighet og hovenhet
Du passer best sammen med Væren, Løven, Vannmannen og Vekten
Element; Ild

Ida Malene er hvertfall livlig, lærelysten, entusiastisk og har en god sangs for humor. Optimist er hun helt til vi kommer til trappene opp til leiligheten 1 4.etasje. Hun har arvet morens utålmodighet, dessverre.   

Væren: Emma Natalie

Er du født i Væren: 21. mars - 19. april
Da er du dynamisk, høy avgjørelseskraft, har stort initiativ og motivasjon og er ærlig og direkte. Men du har også en tendens til sinne, aggresjon, grovhet, utålmodighet, egoisme og raseri.
Du passer best sammen med Løven, Skytten, Vannmannen og Tvillingene
Element; Ild 

Emma er ganske liten ennå, men gud forby at det over her kan stemme. Trenger ikke en liten jente som er sinna, utagerende, egoistisk, utålmodig og rasende..! Pokker, jeg skulel ikke gjort dette her. Nå blir det intensivkurs i smiling og deling og et par yogakurs i uken! Her må det forebygges!  

Tvillingene: Marius

Er du født i Tvillingene: 21. mai - 21. juni
Da er du temperamentsfull, filosofisk, intelligent, rasjonell og effektiv. Men du kan også være utålmodig og rastløs, snakkesalig, barnslig og useriøs.
Du passer best sammen med Vekten, Vannmannen, Løven og Væren
Element; Luft 

Her ser det ut som det meste kan stemme, han kan være temperamentsfull innimellom, men stort sett merker ikke jeg så mye til det. Tja.. filosofisk kan han være til tider, intelligent og rasjonell stemmer nok og. Effektiv er han absolutt ikke på hjemmebane, men på jobben er han det. Her kan det gå meget tregt til tider! Rastløs er han når han har mye energi. Akkurat som Ida og meg. Useriøs og barnslig er han også, en liten ungemagnet!

Også passer han jo godt sammen med vekten og det er jo fint for oss.   

5 kommentarer

May-Teresa

29.10.2011 kl.22:18

ønsker deg en fin lørdagskveld! :-)

Ivana

29.10.2011 kl.22:21

Astrologi er kjempe spennende! Og tvilling og vekt passer godt sammen ja;-)

lenamon

29.10.2011 kl.22:22

Spennende lesning. Jeg har litt tro på stjernetegn jeg da, sikkert fordi mitt stemmer så godt. Jeg er skytte med accendanten i fiskene.

Fru Tangen-Sleipnes

29.10.2011 kl.22:24

lenamon: Jeg har ikke hatt sånn superinteresse for det før, men fant plutselig ut at det var litt artig og har lagt til en side med dagshoroskop i bokmerkene mine. Haha

Fru Tangen-Sleipnes

29.10.2011 kl.22:25

Ivana: Godt er det, men litt rart egentlig for vi to, som personer er helt ulike!

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits