Gårsdagens aktiviteter

I går var det planleggingsdag i barnehagen og Ida ville som vanlig helst gå i barnehagen, men det gikk jo ikke. Tror ikke Ida var i form for hun var usedvanlig rolig i hele går... Og nå sover hun ennå og klokken er snart 9, det har ikke skjedd på det jeg kan huske! Heldigvis kom Tonje og underholdt oss, så timene gikk mye fortere enn de pleier. Takk for det! Når gubben kom hjem dro Tonje og jeg til Barnas hus for å se om vi fant noe gøy. Vi fant hvertfall ut at det er utrolig mange emner vi klarer å snakke oss igjennom på en sånn biltur! Vi var innom alt fra karakterer på skolen, elendige sykepleierstudenter som ikke burde vært spl. studenter, viderutdanning i geriatri og anesesi sykepleie, slemme leger og teite pasieter, unger, klær, kjøp av leililghet hva vi skal handle av julegaver og diverse andre emner. Med en sykepleier og en nesten sykepleier så består ca 40% av samtalen av sykepleier dette emnet. :P 

Jaja, når jeg kom hjem igjen var det bare å hoppe i dusjen for kl. 19 var vi, alle 4, invitert på taco og spillkveld hos Sivert og Marit. Sivert er "nestenbroren" til Marius. Der var også Siverts kusine og samboeren hennes. Vi hadde det veldig gøy med spillet terapi, noe som ikke var så lett da jeg ikke kjente tre av de som var der spesielt godt. Så kan ikke si at jeg hadde mye nytte av de terapitimene! Klokken begynte å nærme seg halv 12, og det var på tide å gå hjem, Ida sov i Sivert sin seng så vi måtte vekke henne stakkar og kjøre hjem. 

Vel hjemme sovnet Ida, men det hadde ikke Emma noen planer om, hun holdt et leven til kl.00.30, da var ikke Marius veldig fornøyd, han skulle jobbe overtid og starte kl.07 i dag tidlig... Hun sovnet no til slutt, men var våken flere ganger.. Gaaaad! Jeg er en smule trøtt, men får finne noe å underholde dem med i dag! Nå våknet Idaen så jeg får lage litt mat til henne =) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits