Så var denne dagen nesten over også...

Føler ikke at jeg har fått gjort noe fornuftig i dag jo.. Fartet litt med gubben i formiddag, tok en powernap på sofaen mens Emma sov, hentet Idaen i barnehagen. Da vi kom hjem var bildene til Emma sitt fotoalbum kommet så Ida og jeg satte dem inn i albumet mens vi ventet på middagen. Jeg elsker fotoalbum, og det å kunne bla i dem sånn når jeg føler for det, og merker at i denne digitale verdenen blir bildene fort bare liggende på pcen. Så jeg prøver å innimellom bestille bilder fra FotoKnudsen og lage album. Spesielt Ida er veldig glad i å se på blder og hun blar stadig i albumene hun fikk til dåpen. Er nok på tide å ordne et album med "stor jente" bilder i til henne.

En dag i uken, når Marius jobber er det Ida sin yndlingsmat på menyen, fiskegrateng. Hun er over gjennomsnittet glad i fisk den jenten der, men det er jo bare bra! Nå har Ida dusjet, Emma våkner nok snart, gubben kommer snart hjem og jeg skal stikke på treningssenteret en tur. Må nevne at det er så vidt jeg klarer å gå, så å jogge en timestid blir jo spennende!! 

 

5 kommentarer

Stine

14.11.2011 kl.18:15

Med vondt, skal vondt fordrives ;) Men kjenner til feelingen. ;)
En unge som liker fisk, må jo være drømmebarnet!

Julia (din lillesøster)

14.11.2011 kl.20:14

Ida har fiskegrateng elskingen etter meg!! <3 og bra at jeg har laget fotoalbum til hun med stor jente bilder da ;) <3

Fru Tangen-Sleipnes

14.11.2011 kl.21:38

Jenny: Ja, hun er egentlig det. litt små-kresen på andre ting da men.. :P

Fru Tangen-Sleipnes

14.11.2011 kl.21:38

Stine: Deilig når det er over og etter 30 min med løping så hadde jeg mer vondt i leggene og kjente ikke lårene lenger ;)

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits