Så jobber mannen overtid igjen

Vet ikke helt hva de holder på med der nede i verkstedet. Gubben er faktisk platearbeider, men han holder på med noe hydraulikkgreier på noen lastebiler.. Jaja, uansett så skal disse bilene snart være ferdig, så i hele novenber har han jobbet veldig mye. Det er jo greit når lønnen kommer, men litt slitsomt med en trøtt 4-åring og en sur baby som får tenner! Vanligvis er han hjemme til 19. men nå er klokken 22.32 og han jobber ennå, og har jobbet siden 07.00  i morges. Håper de blir ferdig snart. 

Begge ungene sover, men jeg får prøve å holde meg våken litt til. Med min flaks skal jeg vedde på at kveldsmonsteret våkner akkurat når jeg tenker tanken på å gå å legge meg! Det slår sjeldent feil!

Jeg kjenner at jeg har litt treningsabstinenser om dagene, siden jeg bare fikk trent 2 dager forrige uke! Da var det barnebursdager og greier så jeg kom meg aldri ut. Men skal skjerpe meg og kommer sterkere tilbake denne uken! Nå nærmer deg seg jul og jeg kan jo prøve å se lit pen ut i julekjolen. Vurderer sterkt å investere i en ny en, som selvfølgelig må passe til det ene paret jeg har av høyhælte sko ;) hehe 

 

Én kommentar

detgodelivet

29.11.2011 kl.12:50

Han er flink da:) Og er jo digg når lønningen kommer ja, men ser at det blir slitsomt :/

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits