Dårlig med blogging i det siste

Har hatt mye på planen de siste dagene. Trening har det blitt 3 dager til nå denne uken. For et par dager siden prøvde Ida og jeg å bake kokkosmakoner, noe vi aldri har gjort før. Man kan umulig ane hvor flate disse ble. Noe må ha gått galt et sted i prosessen. Så vi prøvde oss på kakemenn istedet. De ble veldig vellykket og veldig gode. 

Nå har Emma fått omgangssyken, greit at den kommer nå og ikke til neste helg. Tror hun har sendt noen basiller over til meg også. Men sånn måtte det gå når hun krabber rundt i barnehagen til Ida og alle skal susse og klemme på henne. =) I hegen skal vi bake pepperkaker, pepperkakehus, kjeks og tørre vafler. Vi må også lage flere "negerboller" og noen peppermyntesjokolader. Hehe, skal bli syv sorter, noe utradisjonelle sorter, men likefullt syv stykker ;) 

Nå skal jeg spise bitelitt og så gå å legge meg. Må ta igjen litt søvn fra i natt.. Skiftet først sengetøy på Emma sin segn og mens jeg gjorde det så spydde hun i min seng. Måtte skifte der og, la Emmaen tilbake i sin seng og 15 min etterpå  måtte jeg jaggu skifte en gang til... <3 

2 kommentarer

Christne ;)

16.12.2011 kl.07:53

Uffda. Høres ikke bra ut.. Men regner med det blir smaksprøver med til bergen når dere kommer;)
Haha, ja, flate kokosmakroner har jeg også laget en gang!

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits