Da har fru Tangen fått lov å shoppe litt

og da ble det en tur på IKEA med høygravide Tonje =) VI fant mye spennende blant annet nytt stuebord og speil til stuen til meg! I går monterte Marius bordet og speilet skal han henge opp i ettermiddag. Også skal vi hente et vitrineskap i dag som jeg skal ha på kjøkkenet. Nå er det på tide å kunne vise det fram det vakre, serviset vårt som er for dyrt til å brukes.. Men folk kan i det minste få SE på det =) Så nå blir det bedre plass på kjøkkenet også =) 

Kjøpte også en haug med plastbokser på IKEA, store som jeg skal pakke klær i. Skal sortere alle bossekkene som likker i kjelleren til helgen. Vil ha orden der nede så når flyttebilen kommer om 17 mnd så vil det bare være å slenge ferdigpakkede kasser rett på bilen. Kjøpte også en de mindre bokser, så nå skal gubben få rydde og sortere verktøyskapet. Da er det bare 2 skap igjen som fruen ikke har full kontroll på! Jippii! kal se om jeg får slengt inn noen bilder i kveld av skap og bord, er kanskje for mye å forlange at Marius begynner på skapet sitt i ettermiddag!? Nå er det tid for frokost, te og Hawthorne på tv`n!

 

 

2 kommentarer

lenamon

05.01.2012 kl.13:08

Jeg elsker plastbokser og ennå mer elsker jeg å sortere tøy i de. Og det er faktisk helt sant.

Fru Tangen-Sleipnes

05.01.2012 kl.14:24

lenamon: ja, herregud! Det gjør jeg også! Har klaget i månedsvis på at de forbaska kassene er så dyre, og nå var de på tilbud så måtte slå til. Elsk!!!

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits