Jeg har sååå vondt..

at jeg knapt orker å bevege meg! Burde tatt et hint da jeg våknet i morges og var så støl at jeg måtte rulle ut av sengen,men neida. Jeg troppet opp på treningssenterert kl.10.30 for en ny styrketreningsøkt. Og gjett om jeg angrer. Jeg har vondt foran og bakpå leggen, foran og bak på lårene og i rumpen. Og på treningen i dag trente vi armer og overkropp så i morgen kommer jeg ikke til å fungere som et normalt menneske. Og heldig som jeg er så er det trening i morgen og :p Haha!

Men jeg lovet dere noen bilder av leiligheten, så her kommer noen =)

Da ble det bare ett bilde da, for de dritt pcene våre vil ingenting om dagene og det er skikkelig irriterende for man blir joganske avhengig ab\v disse dingsene! Crap! Jeg bare hater sånne tekniske greier og er ekstremt lite teknisk anlagt :p Men nå får jeg følge litt med på skrik 2 her. Elendig film, men jeg kan garantere at jeg får litt mareritt i natt.

Ellers så gruer jeg meg litt til å begynne å jobbe igjen neste måned :P Har søkt ny jobb også og håper jeg får noen vakter der. Det er på et sykehjem. Ellers jobber jeg jo i hjemmetjenesten, og siden jeg ikke har satt mine bein der på 18 mnd så er det nesten som å begynne på null igjen. For de pasientene jeg ble kjent med da er nok i himmelen eller på sykehjem nå. Så da må man bli kjent med x antall nye mennesker og deres vaner og behov. Litt slitsomt, men noen må jo gjøre den jobben også!  Savner studentlivet og gleder meg skikkelig til 9.april når jeg begynner på skolen igjen. Begynner rett på den kirurgiske praksisen og det er jo litt skummelt det og :P Men det skal bli gøy! Og Marius skal ha permisjon og være hjemme med Emmaen, tror han gleder seg også! 

  

6 kommentarer

Mira

08.01.2012 kl.22:06

Syns stølhet er verdens beste følelse - gir meg god samvittighet :)

mjtn

08.01.2012 kl.22:23

god bedring <3

ta en titt på bloggen vår? <3

mjtn

lenamon

09.01.2012 kl.09:18

Støl er litt sånn godtvondt synes jeg. Veldig koselige bilde fra leiligheten.

Hjemmesykepleien er vel en av de få instanser innen sykepleie jeg ikke verken har jobbet eller hatt praksis i. Innbiller meg at det er så stressende.

passion4lifeandtravel

09.01.2012 kl.09:27

He he...så du er støl du...er litt godtvondt da...vondt fordi det bare er veldig vondt...godt fordi det gir så god følelese av at en har gitt alt :-)

Så fint det er hos dere, kjempekoselig.

Ønsker deg så lykke til på jobb igjen!

Fru Tangen-Sleipnes

09.01.2012 kl.10:41

passion4lifeandtravel: Takk =) Joda, det er deilig å vite at man har trent, men steike så vondt det har vært.. Hehe, sånn blir det når man tar juleferie :S

Fru Tangen-Sleipnes

09.01.2012 kl.10:42

lenamon: Hjemmesykepleien er stress. Man står ganske fritt i forhold til hvordan man disponerer dagen sin. Men merker jeg er et rutinemenneske og på sykehjem er det jo rutine rutine rutine så tror det blir bra =)

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits