Da var denne dagen gått

Har akkurat kommet hjem fra fotballtreningen. Var mye snø på banen og ingen hadde brøytet. Så vi lå så lange vi var utpå der innimellom. Men det var jo litt morsomt og =) Ifølge pulsklokken min kvittet jeg meg med 959 kalorier. Synes dette hørtes mye ut, så vi får se på onsdag og torsdag om resultatene er like. Hadde ikek gjort noe det liksom. Jeg spiser jo hele tide, så det er nok kalorier å ta av :P 

Snart har jeg forhåpentligvis to jobber. Jippiii! Så da blir det mye jobb fram til april. Fra april blir det jobb+skole. Det kan bli litt heftig siden jeg skal ha 80% sykehuspraksis og da i tillegg ha to 13% stillinger utenom :P Men det får gå i en periode!

Vi leker litt med tanken på å la meg få dra til Spania og ha hjemmetjeneste praksisen min der. Vi er ennå ikke helt enige om hvordan vi skal gjøre det. Men det blir noe ale jeg er der 3 uker alene også tar Marius med seg ungene ned og besøker meg i to uker. Så får vi tatt sommerferien samtidig. Vi får til det vi vil... Men vil vi? Eller jeg? 3 uker uten mine søte små.. Jeg som så vidt overlevde 3 dager på sykehuset uten Ida. Hehe, vi får se. Man lever bare en gang!

 

!

 

5 kommentarer

HHAHAHA DÆVER AV BLOGGEN DIN

mwik

09.01.2012 kl.21:46

Bra blogg! :D

Hyggelig med kommentar tilbake! :)

Fru Tangen-Sleipnes

09.01.2012 kl.21:47

Caroline Sirnes og Helene Sæth: Hehe, huffda =D

09.01.2012 kl.21:52

Haha, du er funy :) (hadde vært kjekt med en kommetar tilbake :))

Camilla og Ida

09.01.2012 kl.21:55

fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits