Fødselshistorie!

Denne historien fortelles bare for å skremme vettet av uskyldige unge damer som snart venter sitt første barn! Jeg likte ikke å være gravid i det hele tatt. Jeg kastet opp i 30 uker med førstemann og i 35 uker med andre, på det meste 17 ganger om dagen! Å, ja det er kjempe koselig å være gravid.. Ehh.. Nei...

Med Ida begynte fødselen da jeg satt hos dyrlegen med hunden som hadde satt fast et kyllingbein i en tarm.. Sånn går det med glupske retrievere som spiser alt de finner! Jeg ringte KK for å høre om jeg kunne komme innom en tur for jeg trodde fødselen var i gang (1uke på overtid). Det kunne jeg og jeg sa til jordmoren at "ja, da setter jeg meg i bilen og kjører innover!" Og jordmoren utbryter " er du gal, du skal da ikke kjøre noen steder!" Og jeg igjen "Eh, neida. Skal få noen til å kjøre meg jeg." Jeg hoppet i bilen og kjørte et stykke sånn at min bestefar skulle finne oss. Kunne sikkert kjørt hele veien inn til KK, men man kan jo høre litt på hva andre mener ;) Da morfar kom befalte jeg at han skulle kjøre meg hjem for jeg hadde ikke papirene mine eller bagen med klær. Og det var jo kriiiise på jord om jeg ikke fikk med meg de tingene... Var sikkert bare noe jeg mente sjøl for å slippe å dra til KK. Det var jo tid for å trøkke en melon ut mellom beina, kan ikke si jeg gledet meg.. En noe stresset bestefar kjørte de 40 minuttene hjem til meg for å hente tingene og 40 min derfra til sykehuset. På sykehuset fikk jeg drypp så riene kom ordentlig i gang, men lite skjedde. 

Ungen satt fast og ville ikke ut. En rakettforsker av en lege bestemte at han skulle prøve med vakum. Og han dro te, og det gikk som det måtte. En skikkelig rift fra A til B, blodet fosset og jeg ble kjørt rett til operasjonssalen og sydd sammen i narkose. Jeg forbanner den legen den dag i dag, jeg var 30 sekunder fra å få keisersnitt. Rasshøl!

Jada, sånn gikk det. Det tok 17 timer så hadde jeg en nydelig liten jente, men måtte sitte med ræven i grønnsåpe i 3 uker. Fikk 2 blodoverføringer og lokalbedøvelse nede i gokk da jeg skulle dra hjem, for da hadde noen sting gått opp, ellers gikk alt stålende med tanke på at jeg skulle føde på Storken uten bedøvelse eller noen ting.  I tillegg var det en doblet  risiko for at det samme kunne skje om jeg fikk en til :P

Håper jeg gledet noen med denne historien!  

 

6 kommentarer

kamerasilje

13.01.2012 kl.21:57

Ha en fin kveld :D

vanillaflavoured

13.01.2012 kl.21:59

Jeg ble gledet faktisk :) Ikke på grunn av smerten din da he he, men jeg syns det er artig å lese andres fødselshistorier. Syns det var dårlig gjort av dem å ødelegge deg nedentil på den måten.

Jeg fikk heldigvis bare noen rifter, og jeg krevde overdose med bedøvelse når de skulle sy he he. Kjente ingenting! Skylte meg med grønnsåpevann i ca 2 uker etterpå ved dobesøkene, uten den grønnsåpen så hadde jeg dødd. Neida, det bare svidde som fy!

Fru Tangen-Sleipnes

13.01.2012 kl.22:11

vanillaflavoured: Heldiggris ;) Har heldigvis ikke hatt noen plager i ettertid, så det gikk jo fint =) Hehe, glad jeg ble sydd i narkose første gangen =)Det er litt artig å lese ja, ble inspirert av en annen som hadde gjort det. =) Andre gangen ble det keisersnitt, men var ikke helt som det sku det heller :P

Fru Tangen-Sleipnes

13.01.2012 kl.22:12

kamerasilje: Takk! Du også!

Karoline rlh

13.01.2012 kl.22:16

Måtte du og den fine bloggen din ha en God helg! :D

lenamon

14.01.2012 kl.11:22

Huff, det var ingen søt historie akkurat. Jeg hadde en lignende opplevelse med nr 1, da han var svær som et berg og i tillegg hadde et svært kuppelhode. Fikk'n nesten ikke ut. Det endte med maksimalt ille ruptur og jeg ble sydd i to timer uten narkose, ja faktisk bare i lokalbedøvelse og det var faktisk verre enn selve fødselen. Satt med rumpa i grønnsåpe jeg også, og spiste smertestillende og antibiotika, men heldigvis fikk jeg ingen varige men. Det skal sies at jeg fikk keisersnitt på de to andre pga dette.

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits