Den som venter på noe godt...

må vente leeenge! Vi får verdivurderingen i dag, og vi får nok vite om vi får lån til å en gang kjøpe hus... Tiden går såå seint! Jeg har ingenting å rydde, for jeg stod jo på hodet her å vasket i alle kriker og kroker for eiendeomsmegleren, som var innom i 14 min og ikke hadde lagt merke til det om det stod en hest på soverommet. Så hva skal jeg gjøre da da? 

Hmm, kan ikke bake noe heller, for Marius har brukt opp all melken igjen. Så da må jeg på butikken og det betyr å vente på at Emma skal våkne, gi Emma mat, kle på meg selv, kle på Emma, gå ned alle trappene med to poser med tomflasker i hendene fordi jeg ikke har penger her, vurdere leeenge om jeg skal gå de 5 min bort på butikken eller om jeg skal kjøre. Og når jeg endelig har bestemt meg og antagelig kjører bort, har jeg likevel ikke tid til å bake noe som helst når jeg endelig er hjemme igjen, for jeg må gå igjen for å hente Marius og Emma.

Så da skal jeg sitte her i noen timer å trykke F5 for å oppdatere mailen min hvert minutt i håp om at det dukker opp en verdivurdering!

 

 

  

 

4 kommentarer

kommersolen

02.02.2012 kl.11:19

hehehe god plan ! Håper den kommer fort så du ikke sliter ut fingern :) Ha en fantastisk dag !

Christne ;)

02.02.2012 kl.11:41

Jeg anntar du skal hente ida oxo?

Fru Tangen-Sleipnes

02.02.2012 kl.12:20

Christne: hehe, joda =)

karoline

02.02.2012 kl.14:39

hhehhehehehheh

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits