10 tips for å unngå å voldta

1. Voldtekt er alltid feil. Det fins aldri et tilfelle hvor voldtekt er greit.


2. Mener du at voldtekt i noen tilfeller kan være ok eller kan unnskyldes? Se punkt 1.


3. Ser du ei dame i kort skjørt, utringa topp, høye hæler og med puleblikk og tenker at hun har lyst til å pule nettopp deg? Sjekk om så er tilfelle. Hvis ikke: Stikk og finn noen andre. Umiddelbart.


4. Er du på nachspiel og har lyst til å pule og er omgitt av damer som syns du er kul, enten fordi du er kjendis eller fordi du har en stilling de drømmer om å ha eller fordi du rett og slett er ganske heit? Sjekk om så er tilfelle. Hvis ikke: Stikk og finn noen andre. Umiddelbart.


5. Har du sjukt lyst til å pule, men finner ingen som vil pule? Gå hjem. Og tenk på hvor mange av oss som opplever dette jevnlig. Man får ikke alltid pult. Det er livets uunngåelige sannhet. Husk også at andre som går hjem alene ikke nødvendigvis er i samme situasjon. Og se punkt 1.


6. Tenker du at du er omgitt av ufattelig mange damer som har lyst til å ligge med deg og at du som mann jaggu må få lov til å benytte deg av det innimellom? Sjekk om så er tilfelle. Hvis ikke: Stikk og finn noen andre. Umiddelbart. Gjerne kona ? hun får sikkert ikke pult så ofte hun heller.


7.Tenker du at unge mennesker som er underordna deg burde innse at du er sjefen og at de vil få alt igjen for å ha ekstra nære relasjoner til deg et par timer? Husk at også frivillig sex i slike tilfeller er misbruk. Og husk at norske myndigheter, medier og til sist størstedelen av det norske folk aldri kommer til å gi deg makt igjen etter at dette har skjedd. Og se punkt 1.


8. Er du en middelaldrende mann som tenker at noen kommer til å syns at du er en kul, ung kar som har pult ei 17 år gammel jente? Du tar feil på så mange punkter samtidig, inkludert punkt 1.


9. Syns du norske damer er sjukt utilgjengelige og at det er sjukt urettferdig at du bor i et land fullt av feminister som ikke vil pules av hvem som helst når som helst? Se punkt 1 umiddelbart. Dette gjelder også hvis du skulle befinne deg i Thailand.


10. Tenker du at det er skikkelig urettferdig at du aldri får lov til å voldta? Rykk direkte til fengsel. Du får ikke 4000 kroner når du passerer start, og må slå sjukt gode terninger for å komme ut igjen. Hvertfall hvis det er opp til meg.

Lånt av magnhilds antiblogg. Den er verdt et besøk! 

2 kommentarer

Lenamon

10.02.2012 kl.13:24

Utrolig bra skrevet om et trist tema!!!!!

Fru Tangen-Sleipnes

10.02.2012 kl.13:25

Lenamon: Ja, helt enig!

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits