Møkkamann!

Under middagen satt plutselig Ida og sang på refrenget av Møkkamann.. Lurer på hvor hun har lært den! Så vi ringte til oldemor og morfar så Ida kunne synge for dem.

Ellers har jeg lagt opp fotballkarrieren min i dag. Det blir for mye fotballtreninger, kamper og dugnader til at jeg klarer å få med meg alt. Og vil man spille på Borre sitt A-lag så må man få med seg alt. Men nå kan jeg jobbe mye uten å få dårlig samvittighet ovenfor fotballaget. Så det blir nok bra, kan henge meg på Borre sitt 7er lag om lysten kommer tilbake!

Også har jeg kjeftet på gubben fordi at i går skulle han henge opp klærne i vaskemaskinen og sette på oppvaskemaskinen, men tror dere det var gjort da jeg stod opp i dag eller? Ikke akkurat! Så nå har jeg lagt inn vaskenekt på Marius sine klær, så dere skal bare se at om et par uker går han i mine klær istedet!

Nå skal jeg legge et par unger her, også må jeg huske Beretninger om begynnelser i kveld! Synd det går samtidig som Paradise Hotel ;) Gud jeg får fnatt av den blonde Barbiedukken de har med der. Slår du opp "Dum som et brød" i en bok så kommer det opp bilde av henne. Makan! 

 

2 kommentarer

Hylja

13.03.2012 kl.18:50

Vet du, etter at jeg kjeftet og smelte litt til kjæresten nå i helga, har han oppført seg nesten eksemplarisk! Han har til og med lagd middag to dager på rad, vasket håndduker, støvsugd og gått med søpla! Jeg lurer på hvor lenge det varer. Jeg tror det er over allerede.

Fru Tangen-Sleipnes

13.03.2012 kl.18:53

Hylja: hehe, så flink han har vært da. Håper da ikke det er over. Men er det ikke typisk mannfolk å være flink i en-to dager og så tror de at de kan leve livet helt vi klikker ordentlig igjen? :P

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits