Er ikke bare bare å flytte tvers over landet!

Denne uken har jeg jo forferdelig masse som må gjøres før visningen på lørdag. og da ringer de fra jobben og gir meg kveldsvakter både i dag og i morgen. SÅ hvordan skal jeg få gjort alt det som må gjøres før visningen? Det må jo være ganske perfekt her, for jeg er overinteressert i å få solgt leiligheten etter første visning!

Fant ut at det mest effektive for å få gubben til å gjøre noe fornuftig var å skrive en liste over ting som må gjøres før fredag, på fredag og på lørdag. Så når ungene er lagt finnes det ikke unnskyldninger for at ingen av punktene er streket ut når jeg kommer fra jobb i kveld ;) Han trår nok te nå når han må, jo mer penger, jo mer får han pusse opp. Hehe, den kan kanskje gå begge veier etterhvert. Listen inneholder pr nå 25 punkter, der jeg tenker at han tar bæringen og jeg vaskingen. 

Ellers i dag har jeg skrevet oppsigelsen min, håper ikke vaktene slutter å strømme inn etter det :P Har snakket med sjefen så hun vet at den kommer. Har skrevet søknader om overflyttingsplass til Høgskolen i Bergen, Betanien Diakonale Høgskole og Haraldsplass Diakonale Høgskole og krysser alt jeg har for at jeg kommer inn på en av dem. Problemet er at jeg må sende med undervisningsplaner, fagplaner og karakterutskrifter som er på sikkert 150 sider x 3.. DET blir mye ark, så må finne ut om det kan sendes pr mail eller noe. 

Og så har jeg søkt om kontantstøtte siden Emma ikke begynner i barnehagen før i august. Nå er det frokost som står på planen, før jeg må ta fatt på noe av det som står på listen min. 

4 kommentarer

Stine

20.03.2012 kl.09:28

Tungen rett i munnen, og pust! Dere kommer dere igjennom det ;) Lykke til med organisering :D

Fru Tangen-Sleipnes

20.03.2012 kl.09:29

Stine: Takk! =) Kommer igjennom dette til slutt tenker eg =)

hestiaverden

20.03.2012 kl.09:46

Jeg misunner deg ikke arbeidet, for det er MYE jobb å gjøre klart for visning, men flytting virker jo veldig spennende da... Sender litt ekstra superpower sørover ;o)

Håper tirsdagen blir god til tross for den lange todo listen!

-klem-

Fru Tangen-Sleipnes

20.03.2012 kl.09:58

hestiaverden: Hehe, tusen takk for det! Det er mye og med to unger på så lite plass blir det rotete fortere enn jeg klarer å få det unna. Haha!

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits