Gærne gamle damer og et flott lite hus!

Da er det bare arbeidsdag igjen av min fulle arbeidsuke. Nå er visningen over, og jeg tror jeg har en ganske sliten mann! Det har faktisk vært veldig deililg å overlate litt ansvar til gubben, og det så meget bra ut her da jeg kom hjem fra jobb i dag. 

Det var faktisk 4 stykker som hadde skrevet seg på listen til megleren, og en som visstnok mente at han skulle legge inn bud på madag! Lykke! Tenk om enda en ting kan krysses av "to do" listen vår?! 

Kjenner at det blir en tidlig kveld på meg i kveld, før siste vakt på sykehjemmet denne uken. Tiden på sykehjemmet går til tider fantastisk tregt og jeg holder på å gå ut av mitt gode skinn! I hjemmetjenesten går det i ett fra vi kommer til vi går. Mens på sykehjemmet er det fint lite action. Altså, i dag var det en dame som holdt på å stikke av i sin elektriske rulelstol, med et hvitt og blå kledt menneske hakk i hæl! Haha! Ellers er det utrolig hva disse gamle, veldig demente menneskene klarer å lirke ut av seg. De er til tider utålelig frekke både mot oss og sine medpasienter.

Og jeg må bare få med at lille Emmaen går som en prest rundt her. Og vi er litt stolte! 

Men jeg tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av huset som vi tok da vi var der, noen av dem tror jeg at jeg har lagt ut før =)

Her er låven vår. Den var i ganske god stand og her trengs det som dere ser litt nye planker og et malingsstrøk enkelte steder. Høststormene hadde visst herjet litt med fjøset i fjor. Ellers er det en del rydding av planer og diverse rot som må fjernes. Det er også innflytningsklart for noen sauer, geiter og etterhvert høns =)


Her er innganger til kjelleren. I kjelleren fantes det en peis med stekeplate hvor det før i tiden ble stekt lefser og sveler. Det var også en åpen brønn inni der, hvor det ble foreslått at vi kan bade ungene, og en potetkjeller.

Her er snekkerbuen. Jeg har en følelse av at Marius kommer til å flytte inn her etterhvert. Han har hvertfall funnet ut at det er plass til det lilel kjøleskapet som står på kjøkkenet i huset. Her finnes det sirkelsag, båndsag, søyleboremaskin og kantfres. Det hang også et skap der med høvler og diverse verktøy som bestefaren til selgeren hadde brukt i sin tid. Vi får se hva Marius klarer å lage av dette! Spennende!

Her er utsikten fra Ida sitt rom i 2.etasjen. Vi har samme utsikten fra vårt rom i 1.etasje, med hele 3 vinduer som viser en fantastisk utsikt nedoveri dalen og ut mot sjøen.

Mellom her går vi for å komme oss ned til vannet hvor vi kan ha båt, bade og fiske. Kan jo bare meddele her med en gang at den østlendingen av en mann jeg har, trenger nok et godt regntøy og gode støvler om noen lurer på hva han skal få til bursdagen sin 23.mai. 
  

3 kommentarer

passion4lifeandtravel

25.03.2012 kl.10:07

Deilig at en arbeidsuke på sykehjemmet nå er over...men...wow...

For et hus og et sted...

Så mange vakre plasser det tydeligvis er i Norge...må se dem en gang til, jeg.

Bildene var bare så fine...og det må bare være så kos å bo sånn <3

Ha en flott søndag <3

passion4lifeandtravel

25.03.2012 kl.10:12

Måtte bare innom en gang til...måtte bare si at jeg visste ikke at krokodiller spiste smokker...heldigvis hadde jeg ikke med meg det da jeg gikk rundt blant Kenyas litt småsultne krokodiller i Mzima Springs...thi hi...så herlig historie om hvordan prinsessen sluttet med smokken <3

( Den historien kan du jo servere på bloggen din :-)...)Klem.

Fru Tangen-Sleipnes

25.03.2012 kl.17:43

passion4lifeandtravel: Hehe, det var nok mer tilfeldigheter enn noen annet da krokodillen "spiste" smokken ;) Men kanskje den kan deles her en gang ;) Så koselig at du synes det var fint der! Jeg er helt forelsket i plassen og kommer til å elske å bo der!! <3

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits