Når det piper i telefonen...

En gang i året har jeg en liten ringerunde der jeg sjarmerer folk til å gi meg bedre priser på bilforsikringer og andre ting. Jeg skulle jo i utgangspunktet bare ordne med forsikring på småbruket, når en ivrig selger hos Gjensdige lurer på om han skal gi meg et bedre tilbud på bilforsikringer, innboforsikringer og det som er.

Vel, hvis du har en innboforsikring som ikke koster noe, så lønner det seg likevel ikke for meg å flytte den. Men du kan jo prøve å ordne meg billigere bilforsikring. Hoho, da kan vi jo håpe på at han får til det, for den Caravellen vår er dyr å forsikre!

Ellers så har jeg gitt etter for gruppepress og beveger meg opp på fotballbanen i kveld! Skal bli fint å sparke litt ball igjen, selv om jeg ikke er med for fullt ennå!

Nå våknet Emmaen, så jeg får vel ta henne opp. Skal forresten på jobbintervju på Osterøy, så får se når jeg får DET til å passe. Er ikke akkurat en liten svipptur det...  

 

2 kommentarer

Bananblyern fra Teneriffe

26.03.2012 kl.17:33

Et lite tips er å kontakte Nemiforsikrig også.. jeg har som du vet

lik bil, og gjensidige hadde nesten dobbel pris i forhold til meg.

Pris på min VR6 er: 75% - 8000 km Delkasko egenandel 4000:

3229,-

Fru Tangen-Sleipnes

27.03.2012 kl.08:27

Bananblyern fra Teneriffe: Takk for tips, nå er de kontaktet =) Det er bare Caravellen som er så dyr, men jeg kan tenke meg at det er mye fordi vi må ha full kasko... :/

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits