Planløsningen på huset

Nå har marius og jeg sittet å tegnet en grov skisse over planløsningen vi ønsker. Badet blir værende der det er så vi slipper å dra så mye nye rør rundtom. Men det blir hvertfall dobbelt så stort som det er nå. Vi vil rive den ene veggen til stuen så vi får en åpen kjøkken/spisestue løsning. Det blir kjempe svært. Kjøkkenet er mitt yndlingsrom, så det blir fantastisk!

Blir også en garderobe i gangen mellom yttergang og soverommet vårt. I 2.etasje blir det soverom til jentene, plass til data og kosekroken min med tv. Tar nok sin tid før vi er ferdig, men det blir nok veldig bra! :)

Nå er ikke målene eller proporsjonene riktige, så tegningen ser litt feil ut. Hva synes dere? Mye avhenger jo av at vi får lånt noen 100.000 til oppussing :) vi får krysse alt vi har!

3 kommentarer

Lenamon

05.04.2012 kl.00:49

Ser bra ut det!!!!!!

Ørjan

05.04.2012 kl.13:21

Ikke for å ødelegge planene dine men har du tenkt på at den veggen inn mot stuen ganske så sikkert er en bærevegg? I såfall kan det bli litt dyrt å rive den ;)

Skal tegne min ide til plantegning til deg så får du se :P

Fru Tangen-Sleipnes

05.04.2012 kl.17:28

Ørjan: Joda, vi har tenkt på det =) i verste fall får den være der, så får vi ha lukket spisestue. Vet ikke hva som må til for å rive den veggen jeg. Men har hørt at dragerne er dyre... :P

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits