Soverommet vårt inspirasjon

I går delte jeg planene for badet med dere, og i dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere planen for soverommet. Jeg vil ha et romantisk preg her også i de sammene tonene som på badet. Jeg liker den rustikke stilen og ser dermed for meg en sengegavel laget av en gammel dør. Eventuelt en drivved vegg. En litt høy seng som gubben da må snekre sammen, med en form for sengehimmel over. Tenk noe så deilig. Men for at jeg skal få den sengehimmelen så må vi vite at det er plass til å ha sengen midt på veggen, ellers blir det ikke noe pent. Tenk å ligge i en himmelseng og nyte utsikten nedover dalen gjennom et av de tre vinduene på soverommet!

Noe ala dette må vi jo få til vel?

Her er drivvedveggen som jeg vil ha bak sengen, det står mellom en sånn og en gammel dør. Jeg tipper gubben stemmer for døren i og med at det nok blir mindre jobb og billigere å lage. Sengehimmelen laget Silje (lindevegen.no) sånn som dette, og det er det jeg tenker jeg skal gå for:

Siden vi må gå gjennom garderoben for å komme til soverommet, tenker jeg at vi ikke trenger noe klesskap inne på soverommet vårt. Er deilig med et litt luftig rom uten for mye rot. Å, jeg gleder meg til å sette i gang. Tipper at soverommet vårt er det andre rommet som blir ferdigstillt etter badet. Her kreves ikke noe utbygging eller noe, annet enn at det skal flyttes en vegg for å få badet større. Og soverommet bittelitt mindre.

Silje har også brukt en dør som sengegavl på gjesterommet:

Klarer ikke bestemme meg, drivvedvegg eller dør?

  

reunionvinn
Stikkord:

Én kommentar

åh, herlig!

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits