Første praksisdag overstått!

Da var endelig første dagen overstått.. Eller endelig og endelig, jeg hadde det veldig gøy. Men de hadde ikke noe spesielt opplegg for oss i dag etter 12, så det ble ikke gjort så mye fornuftig. Vi fikk utdelt en liste med vanlige begreper som ble mye brukt i avdelingen. Disse var det visst bare å lære seg. Skulle tro noe av det var et annet språk, men i morgen formiddag må jeg lese litt på blant annet Canser coli og recti, cholesystitt, anastomose, hemicolectomi, pankreatitt, ak appendisitt og diverse andre ting. Jeg vet jo hva disse tingene er, men behandling, medikamenter osv vet jeg ikek så mye om ennå. 

Jeg satte meg ned litt for å lese noen innkomstjournaler og jeg trodde jeg leste gresk, gjett om den medisinske ordboken ble flittig brukt! Så trenger morgendagen på å lære begreper. Denne uken skal vi gå med hjelpepleiere for å bli kjent. Jeg er forresten på avdelingen for øyeblikkelig hjelp, sammen med 3 andre hyggelige studenter. Tror det blir mye fart og spenning. Mye venefloner, og jeg gruer meg skikkelig til det!!

Det har kommet inn bud på leiligheten vår i dag, pluss at vi får en hastevisning i kveld av en som er veldig interessert. Så målet vårt kommer nærmere og nærmere! Love it! Blir superspennende å se hva som skjer i morgen!!! Ååå, er så spent! 

  

Én kommentar

ewymarie

11.04.2012 kl.15:09

Høres ut som det er masse spennende som skjer hos dere for tiden : ) Masse lykke til med alt.

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits