Frisør og jobb

Kveldsvakten i dag gikk sååå seint, for vi hadde ingenting å gjøre. Det er jo typisk. Har bare sittet å lest i kurvene og lært meg nye sykdommer. Pankreatitt og divertikulitt er sykdommer som er mye på avdelingen. Litt småkompliserte saker. Jeg følte meg helt lost i perioder. Det var så vidt jeg fikk målt blodsukkeret riktig liksom... Mye som skal fordøyes ja! Det eneste fornuftige jeg ahr gjort i dag var målingene, blodtrykk, puls, respirasjonsfrekvens og temperatur.. Også var jeg med en dame opp på anestesien for hun skulle få ny veneflon. Anestesisykepleieren satt i telefonen så jeg måtte trekek opp natriumklorid og fylle treveiskranen. Jeg ble jo så stresset selv om jeg har gjort det tusen ganger før at det gikk helt i surr, og det lå natriumklorid all over! Hahaha.

Også fikk jeg lov å 20.15 for det var virkelig ikke noe å finne på, og kommer ned på busstoppet halv 9. Da ser jeg at det ikke går noen buss før om 40 minutter. Faen altså, det er så typisk! Så jeg satt 40 min i Tønsberg å ventet på bussen, også kom faren til Marius å hentet meg i HOrten sentrum, og jeg var hjemme kvart på 10... TYPISK! 

 

Nå har jeg hatt håret mitt i strikk på jobben, så det har kommet strikkmerker i det.. hehe, men det ser bedre ut enn det dvasse håret mitt som bare henger rett ned.. Eller hang!

3 kommentarer

Maria

12.04.2012 kl.22:42

Hei hei :)

Hvordan går det?

kan du gjøre meg en tjeneste :) stemme opp blogg innlegget mitt i denne bloggavisen :) (trykk url min ) har fått endel ekstra lesere derfra :)

kan anbefale deg å registrere deg selv også :) vi sees :)

ewymarie

12.04.2012 kl.23:20

Så fin du ble på håret : )

Fru Tangen-Sleipnes

13.04.2012 kl.18:47

ewymarie: Takk for det. Lidd dårlig bilde men.. =)

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits