Mye på planen ja!

Dagen i dag har vært lang i og med at jeg ikke har gått med veilederen min.. Da blir ikke dagen like godt sammensatt, men jeg fikk skrevet ferdig plandokumentet mitt som må leveres i kveld også fikk jeg gå litt før. Og det passet jo fint siden Emma skal feires! 

Tror jeg har glemt å meddele her at vi har fått solgt leiligheten. Jippiii, og vi fikk det vi ville ha for den, pluss bittelitt til. Så vi er superfornøyde med litt egenkapital!

Marius skal på to jobbintervjuer når vi er der i mai, så jeg krysser alt jeg har for at han får en av dem. Det er veldig mulig at jeg gjentar meg selv til stadighet, men jeg har jo ikek tid til å blogge.. Jeg bare sover og jobber. Kjenner at det har blitt mye å jobbe 6-7 dager i uken de siste 7 ukene, så etter denne kommende jobbehelgen skal jeg ta fri en helg. det sier jeg alltid, og det blir aldri noe til.. Men nå MÅ jeg bare tenke litt på meg selv! På fredag får jeg sovet ut siden jeg har kveldsvakt.. Små gleder ja!

Også skal jeg ha en uke observasjonspraksis på operasjonsavdelingen. Ville i utgangspunktet ikke være der, men læreren sa at det var der man lærte mest og fikk gjøre mest så da skrev jeg meg opp der. Ville i utgangspunktet være på anestesien, men jeg kan jo mase litt på dem også inne på operasjonssalen. Det blir spennende, så lenge jeg ikke svimer av :P  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits