Ække bare bare du!

Nå sitter jeg her og skal egentlig skrive ferdig refleksjonen min om smertebehandling. Det er jo lettere sagt enn gjort! Jeg nærmer meg slutten, men nå lurer jeg på om jeg har fått svart på oppgaven. Hehe, jeg tror det, men det er så sinnsykt kjipt å ikke få den godkjent og måtte levere den på nytt. Det har jeg ikke tid til.

Jeg er fremdeles sur fordi jeg måtte gå med denne inkompetente sykepleierfaenskapen på tirsdag. HELE dagen var bortkastet, jeg lærte ingenting nytt og kunne like gjerne vært hjemme.. Tenk alt det gøye jeg kunne fått gjort.. Jaja. I dag fikk jeg gjort noen sterile prosedyrer for første gang alene. Spennende saker ;)

Ida er i trassalderen x 1000 og jeg blir gal i hodet mitt. Hver kveld den siste uken har hun holdt et skikkelig leven rundt leggetid. Hyler og skriker som en annen tulling, og ikke søren om hun er stille. Men hun får bare holde på til hun blir lei.. Er ennå en stund til naboene legger seg ;) 

Nå skal jeg tvinge Marius til å lese oppgaven min så jeg kan sende den inn etterpå. I morgen har jeg ukens nest siste dagvakt og det skal bli deilig! Vi har bare 4 uker igjen på gastro, en uke på operasjonsavdelingen og to uker fri før jeg endelig er ferdig med 2/3 av bacheloren! Love it! 

I skrivende stund har hylemaskinen blitt stille og koser seg nå med druer før det er leggetid! <3 
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits