Biff og fløtepoteter til frokost?

Igår ble det ikke mye tid til å blogge gitt.. Var jo på dagvakt på sykehuset i går. Veilederen min var som vanlig ikke der, teite turnus! Så jeg gikk sammen med sykepleier Siv, som for så vidt var 2 år eldre enn meg og gav meg veldig mye ansvar i går.

I går fikk jeg ansvaret for et helt 4-mannsrom med mannfolk som hadde både ernæringsproblemer, divertikulitt og problemer med pankreas. Tror jeg var litt for snill med dem, så når de spurte om de kunne få biff og fløtegratinerte poteter til middag måtte jeg sette ned foten. Hehe, de var hvertfall i godt og spøkefullt humør. Så jeg måtte stå for alle målinger, medisiner, stell, matservering, legevisitt, gjøre det som ble sagt på visitten, utskrivining, bestille blodprøver og alt.. Så i går jobbet jeg som en ordentlig sykepleier. Utfordrende og spennende! Endelig gav noen meg ansvar så jeg kunne styre alt selv. Å henge etter en sykepleier som har 8 pasienter og prøve å få med meg alt er ikke mulig og jeg er jo sinnsforvirret når jeg drar hjem. 

Måtte snakke med en datter som lurte på hvordan faren hadde det. Ehm, joda. Det hadde nok vært meget enkelt for meg å si at jo, han har divertikulitt med perforert colon, så han kommer ikke hjem i dag. Istedet tenkte jeg meg om og klarte å få ut at han har betennelse i tarmen som har gjort at det har gått hull i tykktarmen, så han blir her over helgen. Synes jeg var flink jeg =)

Når jeg kom hjem så sovnet jeg, og sov til Sivert og Marit kom på taco-middag. Det var hyggelig det, men kjenner jeg er litt skutt i dag!

16 DAGER IGJEN!  

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits