Så var denne dagen gått!

Det er ikke lenge siden jeg syntes dagene gikk tregt og at det var lenge til vi skulle overta huset.. Og plutselig er det bare to dager til vi reiser.. Så lenge alt ordner seg med banken nå så blir det bra. Jeg har jo av den enkle grunn at jeg ville gjøre alt lett og effektivt, planlagt og ringt og ordnet i lange tider. Men så klart er det en tulling som ikke klerer å tenke lengre enn nesen sin, i dette tilfellet er det banken. Noe som kan bli en liten smule kritisk! SÅ vi får håpe at alt ordner seg! Det gjør nok det, men pengene til selger kommer sikkert en liten smule for sent.. Djeezz!

I dag jobbet jeg til klokken 3, kom hjem til tomt hus, kunen sitte meg ned og tenke en hel tanke før telefonen ringte. Det var Marius, han var på besøk hos en kamerat og ba meg komme opp dit. Dette ende i at reservesvigermor disket opp med middag. Det ble deilig grillmat og loff med reker! Jippii! Emma koste seg masse og løp nedover gressplenen. For første gang! Så spillte vi guttene mot jentene i KUBB. Gjett hvem som vant da?? Hahha, girlpower!

Ungene sloknet som to lys med en gang hodene traff puten. De var helt utslitt begge to. Kjenner at jeg sliter med å holde øynene oppe selv. Men får prøve å få med meg de ti første minuttene av gullrute... Er jo jobb i morgen og. Bare to dager igjen nå, så har jeg 17.mai ferie!

2 DAGER IGJEN!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits