Dagene begynte plutselig å gå fort..

I går kveld på jobben hadde jeg en åndsvak hodepine, sikkert fordi jeg er litt stresset om dagene. Og når jeg våknet i morges var jeg svett, hade hodepine ennå og skikkelig vondt i halsen. Det kom seg litt utover dagen, men nå er jeg helt kake igjen. Får se hva morgendagen bringer. 

I dag har vi fått solgt akvariet og tv-benken. Dette er ting vi ikke har plass til i huset vårt og da er det jo greit at noen andre kan få glede av det. Også så jeg plutselig på facebook at en venninne skulle gi bort tv-bordet sitt og det hadde passet bedre hos oss enn det vi har. Så jeg fikk det gratis, og Marius stakkar måtte dra å hente det, mens jeg var her med pøbelungene. Alt er jo pakket ned så de kjeder seg litt. Skal bli bra for dem å flytte. =)

Vi holder fortsatt på å planlegge bad og vaskerom. Det er ikke bare bare å bygge bad, men heldigvis har vi en flink planlegger som vi kan plage med alle mulige rariteter, nemlig bananbøyeren fra Tenerife!  Nå har jeg fått en liste over hva vi trenger, så nå er det bare å få handlet inn litt. Fikk heldigvis veggplatene fra Fibo Trespo til halv pris, noe som gjorde at vi sparte 10.000 der. Dette blir jo oppussing på budsjett siden jeg vil vente lengst mulig med å låne penger. Jeg tror vi kan komme langt ved å være litt fornuftige med pengebruken. Og heller låne penger når det kommer til utbygging og brønnboring og sånne ting. Badet blir jo dyrt, men det skal gå. Jeg skyr jo kredittkort som pesten!

Skal blogge undervis hele tiden, så dere får se alt, trinn for trinn. Er jo en del som har ønsket å følge oss på oppussingsferden! 
 
 

 

Én kommentar

20.06.2012 kl.22:49

Spennende med bad. Vi har pusset opp ett, men har enda ett til. Håper jeg kan få inspirasjon av deg:) Beate B

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits