Dårlige nyheter...

Nå er vi nesten ferdige med å male rommet til Ida, har EN liten vegg igjen som vi ikke rakk før vi måtte pakke noe klær og fra i bursdagsbesøk til Christine. Var veldig hyggelig, fikk god middag og kaker. Vi er alle 4 ganske så mette ennå. Vi kom akkurat inn døren, og det var ikke bare bare å holde ungene våkne på vei hjem. Vi har sunget gjennom et hav av barnesanger, møkkamann, waka waka og Eg ve te Bergen.

I morgen skal Marius på jobbintervjuet på Tysse, og vi må be til Gud om at han får den jobben. Jeg fikk jo avslag på søknaden min på skoleplass hos Høyskolen i Bergen, så hvis jeg nå ikke kommer inn på Betanien så må jeg pendle til Horten! Det blir et helvete, men må man så må man. Dette forutsetter så klart av Marius får jobben på Tysse, ellers rekker han ikke å hente og levere i barnehagen om han skalhelt til Flesland på jobb.... Bahhh! Alt kunne jo ikke gå knirkefritt med denne flyttingen :P Men jeg synes noe mindre viktig kunne gått galt istedet.

Nå skal jeg se to episoder av Big Bang Theory med mannen. Jeg lever i en helt ny verden etter at vi fikk HD pvr opptaker! Haha, nå har vi ingen unnskyldning for å ikke jobbe her pga ting vi vil se på TV...

 

3 kommentarer

Mari

02.07.2012 kl.21:29

Haaper du hadde det hyggelig i bursdags selskapet da

Lena Adele

02.07.2012 kl.21:34

Kjipt! men veldig fint natur bilde :-)

Lenamon

02.07.2012 kl.22:43

Så kjedelig!!!!!!! :(

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits