Sliten om dagene!

Akkurat nå ligger primingen på gulvet på Ida sitt rom å tørker. Hvis vi er heldig kan vi grise litt med avrettingsmasse i kveld! Liker! Ellers har vi i dag fått ryddet en god del her, det er nesten levelige omstendigheter. Hehe. Får tømt noen kartonger hver dag, og så snart Ida sitt rom er klart, så får vi enda mer styr på ting. Det skal bli deilig å ikke leve i kaos lenger enn vi må :P

I dag har jeg vært på jobb, i dag fikk jeg godkjent papirene, så jeghar fått medisinansvar. Det er litt morro. Mye å holde styr på, men litt emr utfordrende enn det jeg har gjort til nå. Sjefen spurte om jeg kunne bli med å legge i dosetter og dobbeltsjekke sammen med henne, endelig en sykepleieroppgave til! Det er artig å ha mye ansvar, emn også litt skummelt nå når vi har en døende pasient og litt sånt. Men det er litt kult og! =) 

Jeg måtte ha meg en time på puten i ettermiddag, det tar på å jobbe, pusse opp og passe unger. Det er lite motiverende når vi må gjøre sånne teite ting som å prime og rette av gulv, for da ser man ikke resultatene med en gang. Haha, men det er greit å gjøre ting litt ordentlig med en gang synes jeg! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits