Dagen i dag =)

De siste dagene har det vært lite blogging. Har faktisk ikke orket å sitte foran dataen etter en lang dag på jobb, og litt kaos i heimen. Ikke har vi gjort så mye heller, annet enn å jobbe, bygge hus og passe unger. Var en tur hos farmot å luket ugress, jeg er sikker på at hvis jeg ikke hatt dem da jeg gjorde, hadde røttene stukket ut i Kina et sted ;)

I dag har vi vært ganske effektive. Stod opp, kjørte en henger full i boss på bosshaugen. Kjørte på Coop Obs! bygg for å bytte inn igjen de 4 platene vi hadde fått for mye. Samtidig kjøpte vi listene, skruene og fugemassen som hører til Fibo Trespo baderomsplatene.

Så kjørte vi til MegaFlis for å høre om de hadde fått inn flisene vi hadde bestillt. Da vi bestillte var de 300 kvadrat i minus, og i dag var de 1000 i minus, men vi var nr.3 på listen så klarte å snike til oss alle flisene i dag. Ogsp har vi handlet det meste vi trenger til badet, membran, duk, grunning, støp og diverse. mangler ennå noen få ting før vi kan sette i gang på baderomsprosjektet. Men det koster!

Da vi kom hjem tømte Marius bilen, mens jeg begynte å rive ned en vegg. Nå har vi åpen løsning mellom spisestuen og kjøkkenet! Liker!

Nå på kvelden ble det hjemmelaget pizza og muffins.

Fin familiedag =) 

Gubben bytter bremseklosser :P De virker ennå!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits