Sminkebord til Idaen

Har ikke orket å blogge noe særlig i det siste. Ikke har det skjedd så mye heller.. Var på kino på tirsdag for å se Istid 4 med Ida, julia, Marius og Marius. Først glemte både jeg og Marius bankkortene våre, og stresset som f med å finne ut hvordan vi skulle klare dette her. Vi stod det med snop og popcorn, og kom etterhvert på at Julia hadde bankkort. Hun kjøpte billetter, vi gikk inn og da vi sku sette oss så vi at vi hadde fått en billett for lite og manglet et sete. Siden jeg var redd for å bli tatt i sniking, gikk Julia og jeg ned for å kjøpe en billett til. De hadde så klart ikke flere ledige plasser på rekken vår og helle rikke noe annet sted, så vi måtte betale 100 kr til og ha Ida på fanget. Lite kult! Men filmen var grei hvertfall.

I helgen er Marius på hyttetur, jeg jobber og ungene er hos Thomas og Christine.I går når jeg kom fra jobb skulle jeg ha meg en time på puten og hoppet til sengs kl. 17.30 og våknet av vekkerklokken min i dag kl.06.00.. Haha. Hadde nok litt å ta igjen :P  

I huset har jeg lakket gulv, fått inn leker, senger og diverse på Ida sitt rom. På mandag skal jeg hente gjestesengen og det nye sminkebordet til Ida. Tror hun blir superfornøyd! 

2 kommentarer

Kamilla

21.07.2012 kl.22:32

Så fint!

Therese W

21.07.2012 kl.22:36

fint !

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits