Lykkelig!

Tenk å flytte fra en landsdel der begge har jobber, skoleplasser og barnehageplasser til en annen landsdel er ingen av disse tingene er i boks. Vi tok en sjanse og gjorde det vi mente var best for oss, for hele familien, og bestemte oss for å flytte. Etterhvert fallt alt på plass, barnehage, sommerjobb til meg, jobb til Marius og i 2 måneder var det uvisst om jeg måtte ta mitt siste år på sykepleien i Horten. Flytte vekk fra familien min i 12 måneder! Jeg begynte å forberede meg på dette, da det kom avslag på avslag. Jeg fikk tilbud om jobb her på Osterøy som jeg ikke kunen si ja til, alt pga skoleplassen. Så, i dag, ringte de fra Betanien Diakonale Høyskole og tilbudte meg plass til høsten. Herregud, så deilig det var. Nå har vi fint lite bekymringer! Fantastisk!

Nå er sminkebordet til Ida på plass på rommet hennes, og det var så flott! Skal vise dere bilder av rommene så snart de er ferdige. I morgen tenker jeg at vi har fått bein på sengen til Ida, og fått litt mer ting på stell. Det går litt sent om dagene, vi er slitene og litt lei bygging om dagen. Kjenner at det skal bli godt med en uke ferie før jeg begynner på skolen 14.august.  

Men i morgen skal jeg få tatt litt bilder. Det har skjedd mye her nemlig. Når jeg endelig får ryddet og vasket litt, så dukker det opp et nytt prosjekt som involverer planker, støv og diverse annen dritt som dukker opp her og der. Men bra skal det bli! Skal sette kameraet på lading og få tatt ordentlige bilder etterhvert =)

 

Lille Emmaen sr syk i dag. Håper det er tennene som gir henne feber!  

 

2 kommentarer

beate b

23.07.2012 kl.20:20

Så fantastisk med skoleplass i Bergen!Gratulerer!! :):):)

Gleder meg til å se bilder fra huset. Her går det tregt om dagen! Kjempe lei av oppussing og opprydding! Stå på:)

Lenamon

23.07.2012 kl.23:03

Jammen så flott, gratulerer så mye.

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits