Huff, det går så fort!

Jeg får benytte sjansen nå, til å oppdatere dere litt. Jeg har nå nøyaktig 4 minutter å blogge på før mamma og ungene kommer hjem fra butikken :P

den siste uken har vi hatt besøk av foreldrene til Marius. Jeg har blitt bortskjemt med middag, frokost og kaffemat hver dag. I tillegg til at vi nesten har fått bad! De har virkelig stått på. Jeg har jo lovet dere bilder, men hver gang vi starter på et nytt prosjekt så blir det rot over alt! Nå har vi litt listing og andre småting igjen oppe, før det er helt ferdig. Men med en gang vi har mulighet til å jobbe på badet, blir 2.etasjen nedprioritert.... igjen! Men neste uke har jeg ferie i to uker, og da håper jeg at vi får gjort mye. Ungene begynner jo i barnehagen på onsdag, så det skal være fullt mulig å avslutte prosjekt 2.etasje! Det blir så fiiint! Og dere får smøre dere med en god porsjon tolmodighhet, så kommer bildene plutselig =)

Skal bli godt med ferie, nå har jeg ikke hatt mye fri siden jeg begynte på jobb og skole igjen i februar :P Jeg har også søkt jobb i hjemmetjenesten og håper at jeg får den. I dag har jeg hatt opplæring. Greit at de kan bruke meg både inne på bofellesskapet og ute i hjemmesykepleien. =) 

Dagene bare flyr og jeg rekker så vidt å tenke meg om. Døgnet kunne godt hatt noen fler timer, så vi rekker alt vi skal rekke :P


 Nå er badet snart klart, vi må koble alt det elektiske, rørleggeren må ordne rørene, vi må flise, lekte ut en vegg, sette opp takplater og veggplater og så er det ferdig. Det høres mye ut, men jeg tror og håper at vi har bad i slutten av denen uken eller i begynnelsen av neste uke =)   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits