Sakte men sikkert!

Vet ikke helt om det å ha to barn, studere og pusse opp er en veldig god kombinasjon. På dagen er ungene i barnehagen, jeg på skolen og Marius på jobb. På ettermiddagen bør ungene aktiviseres, badet bør pusses opp, og skolebøkene bør bli åpnet. Og når ungene er hentet i barnehagen er det 3 timer til de legger seg, før det blir ikke så mye gjort. Når de er lagt er det 2-3 timer til jeg skal legge meg, og da blir det mest lesing på planen min :P Er ferdig å lese 1 av 5 bøker, så det går framover. 

Her er et dårlig mobilbilde av badet... Det ser ikke ut som om det har kommet mye lenger i det siste, men under flisene ligger det mye blod, svette og tårer! Baderomsmøblene står midt på stuegulvet, klare for å flytte inn på sitt nye bad til helgen. Jeg oppleves nok som Hitler av min kjøre mann om dagene, men nå er det faktisk ingen bønn! Det badet MÅ bli ferdig snart! 

Nå er det på tide å hente ungene. De er så blide og glade på ettermiddagene, og her er det som alltid fantastisk Bergensvær. Må snart få pakket ut støvlene og regntøyet mitt så vi kan bevege oss mer ut på ettermiddagene. 

By the way så har jeg fått en helgestilling på bofellesskapet, Jippii! Det skal bli bra å tjene litt penger igjen :P Det trengs. Jeg har store planer for dette lille huset.

Jeg har gjort soverommet vårt til mitt spesielle prosjekt. Der skal jeg gjøre alt selv, helt til jeg slår meg, blir forbanna og setter Marius til å ordne driten for meg! Men til nå har jeg revet ned gammel tapet og lister, satt opp ny tapet og lagt gulv, med god hjelp fra Julia. Kjenner jeg meg selv rett, så skulle jeg malt veggene før jeg la gulv, men nå hadde det seg sånn at jeg bare hadde tapet og gulv tilgjengelig. Og skal det gå framover, så måtte det bare bli sånn :P Får dekke det godt til når jeg skal male =) 

3 kommentarer

beate b

22.08.2012 kl.15:21

Du er kjempeflink!!!

Fru Tangen-Sleipnes

22.08.2012 kl.17:23

beate b: Takk for det! Jeg klager over mine to unger, men du har jo dobbelt så mange :P hehe. Men fint blir det her etterhvert =)

beate b

23.08.2012 kl.22:27

ja dobbelt så mange, men det er ofte litt lettere..for de hjelper hverandre når det stormer som verst;)

Uansett så er dere kjappere enn oss. Vi har gitt litt opp i perioder...og så gir vi gass igjen. Men det nærmer seg med stormskritt nå. Må bare holde motet opp...det er ikke alltid lett.

Er jeg skikkelig lei så leser jeg bloggen din og da får jeg inspirasjon igjen :)

Takk for det ;)

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits