Sånn går dagan!

Ja, hva skal jeg si? Vi styrer ennå på med badet, det går sakte, men hva kan man forvente når man er i jobb, og studerer og har to barn? Vi blir ferdige til slutt. Badet er jo det viktigste. Når det er ferdig, kan vi ta litt etter litt =) 

Lørdag kveld hadde jeg laget jordbær dyppet i sjokolade igjen, og da jeg skulle skylle bollen fikk jeg veeeldig varmt vann over hånden min. Det er det verste jeg har opplevd på en stund. Jeg smurte på BurnGel, som ikke virket i det hele tatt. Hvorfor skjønte jeg når jeg så på pakken at den gikk ut på dato i 2009! Så prøvde jeg med aloevera, som virket bittelitt, før smertene satte i igjen.. Bahhh, til slutt fant jeg en lokalbedøvende salve som hjalp nok til at jeg sovnet. I går var det heldigvis bare rødt og hovent.

Var på fotballkamp i går, og jeg kan ikke skjønne at formen min har blitt så dårlig på 4 måneder. Jeg trente jo som en gal med Vedrana i tillegg til fotballen, og da gjerne styrke trening før fotballtreningen. Og nå føler jeg at jeg ikke har hatt noe igjen for blodet, svetten og tårene jeg har lagt fra meg på møllen! Arh! Så jeg har bestemt meg for å begynne å jogge igjen på kveldene. Må bare finne meg en egnet runde her. Så håper jeg kondisen fort kommer tilbake ttil der den var! Vi tapte for så vidt 4-0...

Nå sitter jeg her å prøver å finne en dusj. Vi har nemlig en takhøyde på badet på 207 cm, og det er faktisk ikke mange dusjkabinetter som passer der inne.. Hvertfall ingen av de vi ville ha. Vi ville ha steamdusj, men det kan vi se veeeldig langt etter. I utgangspunktet ville vi ha badekar fordi Marius ville ha det, men nå har vi gått litt bort ifra det. Men om vi ikke finner den perfekte dusjen, så kanskje vi går tilbake til badekar :P Hehe 

Hadde en del fri fra skolen forrige uke, og tok meg fri i dag også. Huff, blir mye fri. Men jeg har mye å lese, og det ene faget vi har, har jeg hatt fra før. Og det er ikke akkurat det medt interessante!

Det lille huset på prærien skal få ny kledning og isolasjon på den gule veggen straks badet er ferdig!  

 

Én kommentar

ewymarie

27.08.2012 kl.09:27

Håper hånden din blir bedre-hørtes ikke godt ut i det hele tatt.

Synes du er kjempe sporty jeg som trener og holder på med fotball :) Lykke til med å finne dusj kabinett : )

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits