Laang helg!

På fredag hadde jeg kveldsvakt på fødeavdelingen, og var så heldig å få overvære en fødsel. Den lille lysten jeg fikk på en baby da jeg var på barsel, forsvantrimelig fort da ja. Hehe. Før kveldsvakten var jeg på jobbintervju på Haukeland. Etter en 5 minutters presentasjon av meg selv, 20 minutter med intervju, og 10 minutter med praktisk test kunne de tilby meg en jobb som sykepleier fra 15.juni. Hvilken avdeling jeg kommer på velger de, da jeg sa at det var akkurat det samme. Aller helst akuttmottaket, men der ville de helst ha noen med litt mer erfaring. Så vi får se da =)




I natt var jeg på nattevakt, fantastisk å komme dit å oppdage at det fremdeles ikke finnes noe passord til meg til Cos Doc og ingen mente tydeligvis at det hadde vært lurt å informere meg om diverse endringer for nattevaktene... Bahhh! Heldigvis ble det en meget rolig natt, ingen alarmer eller annet tull.

Nå sitter jeg her å ser på hvilket navneskilt jeg vil ha, det finnes jo så mange forskjellige.Det blir litt rart¨å bytte ut tittelen min som sykepleierstudent med sykepleier.Snart starter en ny epoke i Fru Tangens liv og det skal bli fantastisk!




 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleierstudent fra Bergen som er bosatt i Horten med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits