En huskelapp eller to..

Det skjer alt for mye i disse dager! I dag var første dag i praksis i hjemmetjenesten i Fyllingsdalen. Og allerede i morgen skal heg ha forventningssamtale med veilederen min og læreren. Veilederen min hadde kveldsvakt i dag, så jeg fikk ikke møtt henne. Men hva gir vel ikke et bedre førsteinntrykk enn å lage krøll i planen hennes! ?

I tillegg så har emma bursdag på torsdag, så marius har fått i oppgave å bake torsdags morgen, så ungene og jeg kan kose oss med pakker og kake.

Fredag er det praksis etterfulgt av husvask. Det må til siden vi skal feire emma på søndag!

Dermed blir planen å stå opp tidlig lørdag morgen å bake bløtekake og sjokoladekake. Bunnene har jeg heldigvis bakt og fryst allerede. Ida skal i bursdagsbesøk fra 12-14 og derfra drar vi rett til mamma med ungene. Jeg har en plan om å skifte der, så Julia kan ordne håret mitt. Så er der middag, bryllupsfest, overnatting hos ørjan og forhåpentligvis en god nattssøvn!

Søndag håper eg å våkne uthvilt ig iom at eg ikke skal drikke i bryllupet, så går nok det bra. Så er det å møte mamna og ungene og dra hjem for en siste finpusse før besøket kommer!

Krysser fingrene for en meget rolig uke neste uke!

Én kommentar

Lars-Andreas og mamma

16.04.2013 kl.19:24

Alltid greit med planer ;) Men ikke alltid like lett å holde de :P

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleier fra Bergen som er bosatt på osterøy med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits