Life goes on...

Ja, da var den siste praksisperioden i hjemmesykepleien godt i gang. Det skal bli fantastisk å bli ferdig om 6,5 uker. Jeg kan ikke noe for det, men jeg teller dager til vi er ferdig. For da er jeg virkelig FERDIG også. Jeg bruker nesten 1,5 time til jobb om morgenen, så jeg er litt tung i hodet allerede når jeg kommer på jobben. Men men, det er jo bare 23 dager til jeg må slite med dette her. =)

Så langt har jeg fått høre at jeg ser intelligent ut og at jeg er for pen til å kunne jobbe i fengselet. Hehe.

Andre dagen min på jobb prøvde jeg også å drukne veilederen min inne på kjøkkenet til en bruker. Jeg skulle fylle vann på en flaske, og satte vannet på full guffe, dette traff rett ned i en bolle som stod i vasken og fikk dermed fart og sprutet opp igjen over hele veilederen min. Hehe. Hun tok det heldigvis med et smil. Og jeg fikk igjen senere på dagen!

De neste ukene har vi mye på planen som vanlig. Vi skal i bursdag til pappa, i hvert vårt utdrikningslag, gubben og broderen skal til Sverige en helg, jeg jobber hver 3. helg, så er det 17.mai, bryllup, skoleavslutning og ny jobb. Skal si vi holder oss opptatt! På toppen av det hele skal jeg være med min bror på bootcamp, og hvis ryktet stemmer, så klarer jeg ikke bevege meg på flere dager. Fikk faktisk gangsperr i magen i går, bare av å tenke på det! Men men, en trening klarer jeg sikkert å komme meg gjennom. Er jo snart sommer og bikiniklart... eller?

Nå tror jeg ungene sover, og jeg skal hive beina på bordet og se på Grottenveien 1. Kanskje jeg får litt oppussingsinspirasjon!

Vi skrives!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleier fra Bergen som er bosatt på osterøy med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits