Familiedag på Akvariet

I dag har ungene og jeg være på familedag på Akvariet. Det var masse folk der. Men vi fikk no sett pingvinmating og selshow, og alle de andre dyrene og fiskene som finnes der inne. Var kommet en del nytt siden vi var der sist, blant annet hvalroser. De var litt artige, men Emma synes de var bittelitt skumle, når de kom svømmende forbi vinduet. Hehe. Men det er mange år siden vi var der, så det var vel ikke så rart at de hadde fornyet seg litt. Vi avsluttet dagen med litt mat på Burger King. Her kommer massevis av bilder:

Pingviner, som ligger på egg om dagene Nesten umulig å få bilde av hvalrosene, de hoppet og plasket og styrte på nedi der.Sjefen sjøl! Han var litt skummel!Kaiman!VAr gøy med karpene som suttet på smokker og fingre. Emma ville ikke at morfar skulle stikke fingrenen sine nedi der.
<3


Inne i haitunnelen. Var ikke lett å få bra bilder herfra, og hvertfall ikke av haien som suste rundt og rundt og rundt!Selene var kjekke å se gjennom glassrutene =)


Utstilling av utstoppede dyr. Blant annet Ulv, Bjørn og Ørn.Så så vi på 3D film om miljøet. Så spennende at Emma sovnet!Mens eg satt på en sofa med Emma, fikk kjempe krokodillen fart på beina!
 

 

 

Én kommentar

bvmn

05.05.2013 kl.16:54

høres utsom en utrolig koselig og bra dag! Akvariet er jo dødsbra! :D

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleier fra Bergen som er bosatt på osterøy med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits