Endelig!

Endelig ble det sykepleier av meg også. De to første årene studerte jeg ved høyskolen i Vestfold. Så ble jeg gravid og hadde ett år med mammapermisjon, før vi bestemte oss for å flytte hjem til Bergen igjen. Jeg sendte brev til alle tre sykepleieskolene her og frustrasjonen var stor da jeg fikk avslag fra den ene etter den andre. Håpet om å få fullført begynte å svinne, og plutselig ringte de fra Betanien Diakonale Høyskole.

Lykken var stor, da jeg fikk begynne der, men det skulle vise seg å kreve mye blod, svette og tårer. Reiseveien var lang, unger skulle i barnehagen, jeg måtte jobbe hver helg, for at økonomien skulle gå rundt og i tillegg brukte vi all vår fritid på å få huset i stand, mens vi levde på mitt studielån og mannens lærlingelønn. Tanken på å gi opp lå i bakhodet lenge. Men takket være hjelpsomme mennesker rundt oss, vilje og bøtter med egeninsats så klarte vi visst å komme oss gjennom de tøffe årene. 

Så jeg klarte det, til og med med et gjennomsnitt på over middels! Nå har jeg lov til å være stolt av meg selv! Jeg gjorde ting i helt feil rekkefølge, da jeg først fikk barn, så kjøpte hus, og så gjorde ferdig utdanningen. Men det var SÅ verdt det, og jeg er ennå ung. Kanskje man finner noen grå hår oppå toppen, om man leter ;)

På mandag starter et nytt kapittel i livet mitt. Skal bli deilig å få ordentlige lønninger, rett på ferie og mer fritid!

Studenttilværelsen er over! :)

 

 

Én kommentar

ewymarie

13.06.2013 kl.11:51

Hipp hurra og gratulerer :)

Kos deg masse denne sommeren.

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

26, Bergen

Sykepleier fra Bergen som er bosatt på osterøy med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits