Nøye planlegging

Med en skolejente som har sin ukeplan, en barnehagejente som har sin plan, en mor som jobber turnus og en far som jobber skift. Det er ikke bare bare å få alt til å gå opp :p stort sett går det greit, på kjøleskapet henger planene :) kan vel ikke legge skjul på at jeg heller ville jobbet fra 7-3 hver dag!

I morgen har jeg bursdag! Jippii! Litt kjedelig å måtte jobbe på kvelden, men sånn er det bare. Har blitt skikkelig forkjølet også.. dårlig timing!

Én kommentar

Lisbeth

15.10.2013 kl.05:17

Heisann!!!!! Jeg er nesten blitt fast leser blogen din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Unnskyld for det. Det har egentlig ikke vært noen bra grunn til at jeg ikke har kommentert før, så jeg har litt dårlig samvittigheit for å ikke ha gjort det tideligere. Fordi denne siden er evig kul, og du fortjener å få all komplimenter du kan få for denne siden!!!! Dette er faktisk en av de godeste blogggene på blogg.no etter min mening og nå er jeg dønn sannferdig. Jeg blir nesten helt misunnelig av å lesa denne bloggen og jeg skulle av og til ønske at det var min blogg!!! Hehe!!!! Jeg brukte å blogge før, men jeg stoppet å bloggge fordi jeg fikk så mange stygge kommentarer fra drit slemme personer. Om du får frekke kommentarer fra drit slemme personer, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de stygge. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en quiz som komentarlink jeg akkurat har prøvd meg på. Det er sånn at du kan vinnne en premie om du svarer på noen spørsmål. Det er veldig koselig å delta på synes jeg, fordi av og til har man flaks å da vinner man. En gang vant jeg i et skolelotteri. Det var utrolig gøy. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i konkurransen. Keep bloggin!

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

27, Bergen

Sykepleier fra Bergen som er bosatt på osterøy med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits