Bursdagsfeiring

I dag var det dags for familiebesøk for å feire meg og Julia som hadde bursdag 15.oktober og Marius som har bursdag i morgen. Mamma og ungene kom i går og sov over til i dag. I går møttes vi i åsane på nattåpent, fikk faktisk kjøpt 3.5 julegaver. Da er vi hvertfall i gang :)

I dag fikk vi presset 17 mennesker inn i det lille huset vårt. Der det er hjerterom er det husrom :) Godt ikke alle kom :p

På fredag bakte jeg sjokoladekake og ostekake. Mamma bakte firkløverkake. Og ikke minst lagde hun hele fire pizzaer! Geleen på ostekaken ble ikke helt bra, siden vi glemte geleen og den stivnet litt i kjelen. Jaja, god ble den! Hvis de noen gang skal lage kakekrigen duo så skal Julia og jeg melde oss på. Herregud vi holdt på å dø av latter under kakefyllbakingen.. kaken ble nydelig og kjempe god!

Gaver ble det også. Klær, penger, blomster, hageredskaper, snop, labber, øredobber og snopeskål :)

Når besøket var gått tok jeg med meg Diesel ut. Nå har jeg bestemt meg for å trene massevis på innkalling. Han er litt for glad i sauene. Treningen gikk jo supert, han var knapt to meter unna meg og kom ned en gang jeg ropte, selv om Melispusen gikk etter oss. Da hadde heg festet ham i et 20 meter langt tau, i tilfelle ;) etter en halv time var han kjempe sliten og bare tullet så da gikk han å la seg i hundegården :p håper det går like bra i morgen! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

27, Bergen

Sykepleier fra Bergen som er bosatt på osterøy med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits