Gått på meg en senebetennelse. .

Jada...! Var på trenermøte på mandag, siden jeg er den eminente treneren til Fotlandsvågs unge håpefulle. De gir meg utfordringer disse små, men sånn skal det være, og jeg liker det! Vi planla de neste cupene, blant annet Frende cup i januar. Jeg gleder meg. Ungene har mast en stund nå om at de vil spille "ordentlig" kamp. Så nå har de noe å se fram mot :) vi har planlagt fotballfest for alle lagene, og det blir stor stas for de små å få sin første pokal <3 og jeg er glad for at jeg får ta del i det :)

Ellers har jo Ida bursdag denne mnd, og både familiebursdag og barnebursdag skal planlegges, pakker kjøpes og kaker bakes!

Så kommer desember og julebord, juleavslutninger og diverse andre arrangementer, i tillegg til julehandel, julebakst og alt det som hører julen til!

Så har jo jeg, de siste ukene, haltet rundt og hatt veldig vondt i foten. Forrige jobbehelg måtte jeg sette meg ned mellom hver pasient, og delegere bort sykepleieoppgavene på de andre avdelingene. I dag fikk jeg endelig surret meg til legen. Hadde forferdelig vondt i natt. Da fikk jeg vite at jeg har plantar fascitt og må bare hvile hælen. Tjohei, voltaren og ibux gel blir mine venner framover. Sykemeldt ble jeg også, hvertfall ut uken. Det gjør ingenting å få litt fred fra dramaet på jobben. Jeg mistrives uansett veldig på jobb, så nå skal jeg nyte resten av denne uken.

Ingen kommentarer

deveny

13.11.2013 kl.19:10

God bedring....:-)

Skriv en ny kommentar

Fru Tangen-Sleipnes

Fru Tangen-Sleipnes

27, Bergen

Sykepleier fra Bergen som er bosatt på osterøy med mann og to barn.

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits